duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATECEO-ul Pfizer: S-ar putea să fie nevoie de o a treia doză...

CEO-ul Pfizer: S-ar putea să fie nevoie de o a treia doză de vaccin și imunizarea să se repete anual

Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a declarat că oamenii vor „avea probabil” nevoie de o doză de rapel a unui vaccin Covid-19 în termen de 12 luni de la vaccinarea completă cu primele două doze.

De asemenea, Bourla a spus că este posibil ca oamenii să fie nevoiți să se vaccineze împotriva coronavirusului anual.

„Un scenariu probabil este că va fi necesară o a treia doză de vaccin, undeva între 6 și 12 luni de la a doua și, ulterior, va exista o revaccinare anuală, dar toate acestea trebuie confirmate. Totodată, noile variante de coronavirus vor juca un rol cheie”, a precizat Albert Bourla.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Declarațiile CEO-ului Pfizer vin după ce directorul companiei Johnson & Johnson, Alex Gorsky, a declarat pentru CNBC că este posibil ca oamenii să fie nevoiți să se vaccineze împotriva Covid-19 anual, la fel cum se imunizează cu vaccinurile antigripale.

În plus, în februarie, Pfizer & BioNTech au declarat că testează o a treia doză a vaccinului Covid-19 pentru a înțelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului, notează CNBC.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE