ACTUALITATECEO-ul Pfizer: S-ar putea să fie nevoie de o a treia doză...

CEO-ul Pfizer: S-ar putea să fie nevoie de o a treia doză de vaccin și imunizarea să se repete anual

Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a declarat că oamenii vor „avea probabil” nevoie de o doză de rapel a unui vaccin Covid-19 în termen de 12 luni de la vaccinarea completă cu primele două doze.

De asemenea, Bourla a spus că este posibil ca oamenii să fie nevoiți să se vaccineze împotriva coronavirusului anual.

„Un scenariu probabil este că va fi necesară o a treia doză de vaccin, undeva între 6 și 12 luni de la a doua și, ulterior, va exista o revaccinare anuală, dar toate acestea trebuie confirmate. Totodată, noile variante de coronavirus vor juca un rol cheie”, a precizat Albert Bourla.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Declarațiile CEO-ului Pfizer vin după ce directorul companiei Johnson & Johnson, Alex Gorsky, a declarat pentru CNBC că este posibil ca oamenii să fie nevoiți să se vaccineze împotriva Covid-19 anual, la fel cum se imunizează cu vaccinurile antigripale.

În plus, în februarie, Pfizer & BioNTech au declarat că testează o a treia doză a vaccinului Covid-19 pentru a înțelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului, notează CNBC.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...