ACTUALITATECEO-ul Pfizer: S-ar putea să fie nevoie de o a treia doză...

CEO-ul Pfizer: S-ar putea să fie nevoie de o a treia doză de vaccin și imunizarea să se repete anual

Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a declarat că oamenii vor „avea probabil” nevoie de o doză de rapel a unui vaccin Covid-19 în termen de 12 luni de la vaccinarea completă cu primele două doze.

De asemenea, Bourla a spus că este posibil ca oamenii să fie nevoiți să se vaccineze împotriva coronavirusului anual.

„Un scenariu probabil este că va fi necesară o a treia doză de vaccin, undeva între 6 și 12 luni de la a doua și, ulterior, va exista o revaccinare anuală, dar toate acestea trebuie confirmate. Totodată, noile variante de coronavirus vor juca un rol cheie”, a precizat Albert Bourla.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Declarațiile CEO-ului Pfizer vin după ce directorul companiei Johnson & Johnson, Alex Gorsky, a declarat pentru CNBC că este posibil ca oamenii să fie nevoiți să se vaccineze împotriva Covid-19 anual, la fel cum se imunizează cu vaccinurile antigripale.

În plus, în februarie, Pfizer & BioNTech au declarat că testează o a treia doză a vaccinului Covid-19 pentru a înțelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului, notează CNBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite