ȘTIRICrește numărul deceselor în rândul persoanelor vaccinate. În Elveția, cinci oameni au...

Crește numărul deceselor în rândul persoanelor vaccinate. În Elveția, cinci oameni au murit după vaccinare

Cinci persoane au decedat după vaccinarea anti-covid, în Elveția, însă autoritățile susțin că nu există încă motive de îngrijorare, anunță SmartRadio.

SwissMedic a prezentat un raport privind vaccinarea din Elveția, potrivit căruia cinci persoane au decedat și 16 au dezvoltate efecte adverse grave, din cele 170.000 vaccinate începând cu 21 ianuarie.

Nu există motive de îngrijorare, spune Agenția de reglementare, iar raportul favorabil risc-beneficiu al vaccinurilor rămâne neschimbat.

Potrivit sursei citate, cele cinci decese se referă la persoane cu vârste cuprinse între 84 și 92 de ani, despre care autoritățile spun că sufereau de diferite patologii, „frecvente în această grupă de vârstă”.

„În ciuda apropierii temporale dintre injectarea vaccinului și deces, în niciunul dintre aceste cazuri nu se poate suspecta în mod concret că vaccinarea este cauza morții”, precizează Agenția de reglementare, potrivit sursei citate.

În întreaga lume, zeci de persoane au murit după vaccinarea anti-covid.

Prima țară care și-a exprimat îngrijoarea cu privire la riscurile associate vaccinării în cazul bătrânilor a fost Norvegia, unde ultima statistică anunța 33 de decese.

Decese în rândul persoanelor vaccinate a anunțat și Franța. În România, primul deces anunțat oficial a fost înregistrat vineri, însă autoritățile l-au caracterizat ca fiind un „eveniment coincident”, după cum a relatat R3Media.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...