vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEConferință cu lideri conservatori de pe continent, organizată de AUR: Acea Europă...

Conferință cu lideri conservatori de pe continent, organizată de AUR: Acea Europă în care credem. Printre invitați, unul dintre liderii partidului Giorgiei Meloni

Institutul de Studii Politice Conservatoare „Mihai Eminescu”, condus de senatorul Claudiu Târziu (AUR), organizează la Palatul Parlamentului, în perioada 12-13 noiembrie 2022, conferința internațională „Acea Europă în care credem”, dedicată armonizării unei viziuni conservatoare asupra dezvoltării Europei, informează un comunicat de presă.

Evenimentul va reuni lideri politici din mai multe țări europene. Printre aceștia se număr Andre Ventura, președintele principalului partid portughez conservator. Ventura a candidat la președinția Republicii Portugheze la alegerile din 2021, situându-se pe locul al treilea cu 12% din voturi. Ventura se definește ca fiind „liberal la nivel economic, naționalist și conservator”.

Din partea partidului Giorgiei Meloni va veni Carlo Fidanza, deputat în Parlamentul European și șeful delegației Fratelli d’Italia în cadrul Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR).

Un alt invitat va fi Leena Meri, prim vice-președinte al „Partidului Finlandezilor”. Din 2019 este președintele Comisiei pentru afaceri juridice din Parlamentul finlandez.

Politicianul francez Nicolas Bay, vicepreședinte al Reconquête și membru al Parlamentului European, este și el printre invitații evenimentului organizat de AUR. pe lângă aceștia, vor veni lideri conservatori din Polonia, Spania, Serbia, etc.

Conferința va fi găzduită și prezidată de Claudiu Târziu – președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, liderul grupului AUR din Senat și președintele Institutului de Studii Politice Conservatoare ”Mihai Eminescu”.

Evenimentul va avea o primă secțiune sâmbătă, între orele 10:30 și 12:30. Cea de-a doua secțiune se va desfășura în intervalul orar 13:30 – 15:30, urmată de secțiunea a treia și concluzii între orele 16:30 și 18:00.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Simplu: Accesați pe internet DECLARAȚIA DE LA PARIS 2017.
    Mă bucur că, în sfârșit, ne-am trezit și noi.
    Vorba românlui: “Mai bine mai târziu decât niciodată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE