OPINIICondiții

Condiții

Glumețul și perversul Raport Matic, adoptat de Parlamentul European, e, totuși, teribil de plicticos. El reia mecanic escrocheria obișnuită cu care încep toate campaniile prin care UE și fanaticii progresiști asociați impun orori și umblă în creiere.

Raportul mizează pe două baterii de fum: limbajul tehnic și frauda logică. În materie de limbaj, Raportul e una din piesele de limbariță  marțiană care vor să dea impresia complexității savante, de necuprins pentru omul comun. În cheie logică, Raportul folosește o hoție îndelung exersată: umanitarismul ca pretext de abuz.

În cazul de față: venim în ajutorul femeilor pe toate planurile dar, apropos, prin femei înțelegem orice persoană care se declară femeie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pierdem prea mult timp și ne dovedim prea naivi argumentînd împotriva  monstruozității lansate de Raportul Matic. Trăim, oficial și cu tot mai puține șanse, în  epoca imbecilității, la mîna imbecililor pompoși. Dacă e e ceva de atacat și contestat frontal, nu e vorba de gunoiul logoreic din raport ci de liderii care îl promovează. Fiecare cuvînt al lor în sprijinul aberațiilor sexuale programatice e o insultă care ne privește și lovește direct.

Nu e exclus ca, după citirea acestui text, dl Cioloș să constate că e femeie. Din păcate, dna Dacian Cioloș nu poate naște. Tragic dar remediabil. Orice colegă useristă a noii dne Dacian Cioloș se poate declara bărbat și poate naște, dovedind, astfel că Raportul Matic se ocupă responsabil de o problemă serioasă.

Aliniatul în care raportul Matic vorbește despre posibili bărbați-mamă e o realitate. Dacian Cioloș se face că nu înțelege de ce e criticat și răspunde vorbind despre înapoierea celor ce nu vor ca femeile să aibă la dispoziție condiții medico-santiare optime. Nimeni nu i-a reproșat asta dar Cioloș e demult lipsit de caracter și dat pe veci minciunii.

Raportul Matic vorbește de condițiile în care un bărbat devine mamă. Să admitem că așa ceva e imaginabil. Doar condițiile în care D. Cioloș ar putea deveni onest sînt inimaginabile.

Articol apărut inițial pe antimaterie și preluat cu acordul autorului

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. mUE va deveni noua Sodoma și Gomora,sper să aibă aceiași soarta cu ce se spune că Domnul le-a pedepsit pentru prea mare desfrânare.

  2. Acest tip de raspuns intrebi ceva si ti se raspunde alceva, dezbatere intr-o singura directia se omite ori ce nu convine sau ridica semne de intrebare se pune acent pe cazuri rare se uita restul este o boala sa ajuns sa privesti 2 omeni discutind si sa vezi ca sint ca surdul si mutul vorbesc mult dar nu se intinesc niciodata.

  3. La o discutie in ziua de azi sa ajuns sa nu poti discuta o tema se sare la ori ce, se ajunge la final sa se vorbeasca de tot numai de tema discutata nu.
    La sfirsit concluzia este ca am discutat mult am sarit de la mincare la ozen-uri dar tema aia mica de la care a pornit discutia a ramas fara nici o concluzie sau raspuns si desi incerci sa aduci discutia la tema de pornire vezi la sfirsit ca a ramas la fel si nu poti trage nici o concluzie, se dezbate mult dar ramai cu nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...