luni, iunie 24, 2024
ACTUALITATEIon Cristoiu: Joe Biden s-a proclamat preşedinte ales înainte de încheierea numărătorii...

Ion Cristoiu: Joe Biden s-a proclamat preşedinte ales înainte de încheierea numărătorii voturilor şi a contestaţiilor din Justiţie. În această operaţiune, a avut sprijinul Presei şi al Deep State

Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu scrie că deși pentru presa din România lucrurile par încheiate în ceea ce privește rezultatele alegerilor din Statele Unite, realitatea nu este chiar așa.

El afirmă că presa l-a proclamat câștigător pe Biden, iar președintele Iohannis s-a grăbit să-l felicite, pentru că așa a făcut-o și Angela Merkel.

„Sînt sigur că mulţi români dintre cei preocupaţi de a vedea şi dincolo de gardul bojdeucii care e, printre marile puteri ale Lumii, România, se întreabă ce se întîmplă în America. Răspunsul aşteptat de la presa noastră nu ajută cu nimic la spulberarea nedumeririi. Mai întîi pentru că presa noastră presa unei ţări asemenea unei planete uitate de dincolo de Sistemul solar, nu numără printre preocupările principale situaţia din America. Acolo, pentru presa română lucrurile par încheiate. Joe Biden e preşedinte. Şi e preşedinte, deoarece Klaus Iohannis i-a trimis o epistolă de felicitare c-a fost ales şi de recunoştinţă pentru ce-a făcut în favoarea României. Pînă pe 7 noiembrie 2020 cînd Presa l-a proclamat pe Joe Biden cîştigător al unor alegeri care nu se încheiaseră (nu s-au încheiat nici acum!), cel care contribuise la consolidarea cooperării dintre România şi SUA, fusese Donald Trump. Donald Trump nu mai e preşedinte. Cel puţin pentru Angela Merkel. Şi dacă pentru Mătuşa Merkel, Joe Biden e preşedinte, atunci autoproclamatul e preşedinte şi pentru Klaus Iohannis”, a scris Cristoiu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Jurnalistul afirmă că Biden și aliații săi au folosit un vechi truc, acela de a se proclama câștigător și a-și pune rivalul în fața faptului împlinit.

„Însuşindu-şi un truc vechi în bătăliile pentru putere – cel al autoproclamării – Joe Biden s-a proclamat preşedinte ales înainte de încheierea numărătorii voturilor şi a contestaţiilor din Justiţie. A făcut-o pentru a-l pune pe Donald Trump în faţa faptului împlinit. Tot sub semnul acestui truc, ţările membre UE, la comanda Germaniei, s-au grăbit să-l felicite pe Joe Biden deşi acesta nu e preşedinte ales cîtă vreme nu s-au încheiat toate procedurile ţinînd de alegeri sau contracandidatul nu şi-a recunoscut înfrîngerea. În această operaţiune, Joe Biden a avut sprijinul Presei şi al Deep State. Sprijinul presei se vede din campaniile jegoase duse de CNN atît în planul dezinformării, cît şi în cel al intimidării aliaţilor lui Donald Trump, prin alcătuirea de liste negre, în stilul celor alcătuite de presa lui Hitler.

Donald Trump n-a acceptat înfrîngerea şi a continuat bătălia.

Care bătălie continuă.

Nu ştiu cît de mult crede el că va răsturna situaţia creată de Şmecheria faptului împlinit. Putem bănui că se străduie să-şi satisfacă electoratul captiv, care numără 71 de milioane de americani. 71 de milioane care s-au dus la vot, sfidînd Pandemia şi CNN-ul, exprimînd astfel o determinare absentă la electoratul lui Joe Biden, care a votat cu precădere prin poştă şi atunci contra Trump şi nu pentru Joe Biden. Acest electorat trebuie satisfăcut de Donald Trump prin teza Aţi învins, dar aţi fost fraudaţi!, pe de o parte, şi teza Nicio o concesie lui Joe Biden, care nu e un simplu concurent, ci un Duşman de moarte!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media

La început, acţiunea lui Donald Trump a avut slăbiciunea de a nu fi sprijinită de Republicani. Pe asta s-a bazat şi Operaţiunea faptului împlinit. Numai că republicanii, nu prea iubitori ai lui Donald Trump, şi-au dat seama totuşi că lepădarea de Donald Trump, în condiţiile în care acesta aduce probe, i-ar putea costa electoral. Pînă la urmă, voturile pentru ei, ca senatori şi deputaţi, au fost voturi venite de la electoratul lui Donald Trump.

Cum se va încheia bătălia?

Cea din 2000, s-a încheiat prin abandonarea de către Al Gore.

După opinia mea şi acum se va întîmpla la fel. Cel care va abandona va fi Donald Trump. Nu înainte de a dovedi celor 71 de milioane de americani că s-a bătut pînă la ultima picătură de procedură!”, a conchis ziaristul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE