ACTUALITATEComisia Europeană recomandă evitarea slujbelor religioase de Crăciun cu adunări mari și...

Comisia Europeană recomandă evitarea slujbelor religioase de Crăciun cu adunări mari și urmărirea acestora online, la televizor sau la radio (proiect)

Comisia Europeană (CE) recomandă, într-un set de măsuri pentru perioada sărbătorilor de iarnă, evitarea slujbelor religioase de Crăciun cu adunări mari și înlocuirea acestora cu „initiative” online sau televizate, anunță Corriere della Sera, care citează surse de la Bruxelles, potrivit Digi24.

„Nu adunărilor pentru slujbele de Crăciun”- este recomandarea cuprinsă într-un proiect pe care Comisia Europeană urmează să-l dea publicității miercuri, potrivit sursei citate.

Comisia Europeană cere luarea în considerare a evitării ceremoniilor religioase cu adunări mari și înlocuirea acestora cu inițiative online, la televizor sau la radio, potrivit unor surse din Bruxelles citate de cotidianul italian.

Proiectul insistă asupra distanțării sociale și a folosirii măștilor de protecție ca măsuri de reducere a infecțiilor.

Totodată, Comisia recomandă menținerea interzicerii circulației inclusiv pentru ultimele zile din an, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite