ACTUALITATE Comisia Europeană recomandă evitarea slujbelor religioase de Crăciun cu adunări mari și...

Comisia Europeană recomandă evitarea slujbelor religioase de Crăciun cu adunări mari și urmărirea acestora online, la televizor sau la radio (proiect)

Comisia Europeană (CE) recomandă, într-un set de măsuri pentru perioada sărbătorilor de iarnă, evitarea slujbelor religioase de Crăciun cu adunări mari și înlocuirea acestora cu „initiative” online sau televizate, anunță Corriere della Sera, care citează surse de la Bruxelles, potrivit Digi24.

„Nu adunărilor pentru slujbele de Crăciun”- este recomandarea cuprinsă într-un proiect pe care Comisia Europeană urmează să-l dea publicității miercuri, potrivit sursei citate.

Comisia Europeană cere luarea în considerare a evitării ceremoniilor religioase cu adunări mari și înlocuirea acestora cu inițiative online, la televizor sau la radio, potrivit unor surse din Bruxelles citate de cotidianul italian.

Proiectul insistă asupra distanțării sociale și a folosirii măștilor de protecție ca măsuri de reducere a infecțiilor.

Totodată, Comisia recomandă menținerea interzicerii circulației inclusiv pentru ultimele zile din an, potrivit sursei citate.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite