ACTUALITATESUA | Dr. Fauci spune că încă nu este OK pentru persoane...

SUA | Dr. Fauci spune că încă nu este OK pentru persoane să participe la evenimente în interior, chiar dacă s-au vaccinat

Dr. Anthony Fauci, principal consilier medical al președintelui Joe Biden,  i-a sfătuit duminică pe oamenii care au fost vaccinați pentru Covid-19 să nu se adune în interior pentru a mânca sau a bea, scrie Breitbart.

Mehdi Hasan, gazda emisiunii „The Mehdi Hasan Show” de la MSNBC, l-a întrebat pe Fauci: „Care este mesajul pentru americanii vaccinați și nevaccinați cu privire la ceea ce ar trebui și ce nu ar trebui să facă acum? De exemplu, mâncat și băut în interior în restaurante și baruri – este în regulă acum? ”

Potrivit lui Fauci, „încă nu este OK” să te aduni în interior. El a citat „nivelul infecției” ca „încă foarte tulburător de ridicat”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu, încă nu este OK din simplul motiv că nivelul infecției, dinamica infecției în comunitate sunt încă foarte tulburătoare”, a sfătuit Fauci. „Ieri, de exemplu, au existat aproape 80.000 de infecții noi și am atârnat în jur de 60.000, 70.000, 75.000”.

Fauci a pledat pentru ca oamenii să se vaccineze și ca să poarte în continuare măști.

„Așadar, dacă nu sunteți vaccinat, vă rog să vă vaccinați imediat ce vaccinul vă este disponibil și, dacă sunteți vaccinat, vă rog să vă amintiți că trebuie totuși să aveți grijă și să nu vă implicați în situații aglomerate, în special în interiorul locurilor unde oamenii sunt fără măști ”, a declarat el. „Și, deocamdată, până când vom arăta definitiv că o persoană care este vaccinată nu are această infecție subclinică și se poate răspândi la alții, ar trebui să purtați în continuare o mască.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...