ACTUALITATEClaudiu Târziu (AUR), reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu: Ne bucurăm că...

Claudiu Târziu (AUR), reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu: Ne bucurăm că eforturile noastre au început să dea roade, dar nu suntem pe deplin satisfăcuți, întrucât era obligatorie și demiterea lui Raed Arafat

Senatorul Claudiu Târziu, copreședinte AUR, şi-a exprimat bucuria cu privire la revocarea din funcție a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, şi a secretarului de stat Andreea Moldovan, însă a menționat că ar fi trebuit demis şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

„Ne bucurăm că eforturile noastre, ale AUR, singurul partid de opoziție, încep să dea roade. Nu suntem integral satisfăcuți, întrucât era obligatorie şi demiterea sau demisia domnului Raed Arafat, care se face la fel de vinovat pentru bâlbâielile şi măsurile aberante, luate nu doar în ultimele luni, ci în ultimul an. Mai mult decât atât, îl suspectăm pe domnul secretar de stat, şef al DSU, de intenția de a submina economia națională, întrucât toate măsurile dictate de domnia sa, în calitate de comandant al operațiunii, au dus la un dezastru economic”, a declarat Târziu, miercuri, într-o conferență de presă.

La rândul său, deputatul George Simion, celălalt copreședinte AUR, a declarat că formațiunea este dispusă să voteze un Ministru al Sănătății care să vină din rândurile „sănătății naționale”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

El a spus că dacă se va ajunge la negocieri, atunci AUR va propune un ministru al Sănătății și eventual, un prim-ministru.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate