ACTUALITATEClaudiu Târziu (AUR), reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu: Ne bucurăm că...

Claudiu Târziu (AUR), reacție după demiterea lui Vlad Voiculescu: Ne bucurăm că eforturile noastre au început să dea roade, dar nu suntem pe deplin satisfăcuți, întrucât era obligatorie și demiterea lui Raed Arafat

Senatorul Claudiu Târziu, copreședinte AUR, şi-a exprimat bucuria cu privire la revocarea din funcție a ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, şi a secretarului de stat Andreea Moldovan, însă a menționat că ar fi trebuit demis şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

„Ne bucurăm că eforturile noastre, ale AUR, singurul partid de opoziție, încep să dea roade. Nu suntem integral satisfăcuți, întrucât era obligatorie şi demiterea sau demisia domnului Raed Arafat, care se face la fel de vinovat pentru bâlbâielile şi măsurile aberante, luate nu doar în ultimele luni, ci în ultimul an. Mai mult decât atât, îl suspectăm pe domnul secretar de stat, şef al DSU, de intenția de a submina economia națională, întrucât toate măsurile dictate de domnia sa, în calitate de comandant al operațiunii, au dus la un dezastru economic”, a declarat Târziu, miercuri, într-o conferență de presă.

La rândul său, deputatul George Simion, celălalt copreședinte AUR, a declarat că formațiunea este dispusă să voteze un Ministru al Sănătății care să vină din rândurile „sănătății naționale”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

El a spus că dacă se va ajunge la negocieri, atunci AUR va propune un ministru al Sănătății și eventual, un prim-ministru.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...