duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATECine se aseamănă se-adună? Templul Satanic din SUA anunță că va fi...

Cine se aseamănă se-adună? Templul Satanic din SUA anunță că va fi vârf de lance în lupta pentru liberalizarea totală a avortului alături de Bill Gates, Soroș și Warren Buffet

Gruparea „Templul Satanic din SUA se implică în discuțiile despre avort apărute după hotărârea istorică a Curții Supreme din America pe această temă.

Liderii acestei grupări au anunțat că vor deveni un vârf de lance în lupta pentru liberalizarea uciderii pruncilor nenăscuți.

„Templul satanic este principalul far luminos în lupta pentru acces la avort. Odată cu revocarea deciziei Roe vs Wade, o excepție pe motive religioase va fi singura cale prin se pot provoca restricțiile la avort”, a scris organizația într-o postare.

Gruparea susține că „avorturile satanice sunt protejate de legile privind libertatea religioasă”.

Mai precis, dacă cineva pretinde că face un avort ca parte a unui ritual religios, legea nu-l poate restricționa susține Templul Satanic.

Presa americană a relatat faptul că organizația „Templul satanic” colaborează cu Planned Parenthood, cea mai mare rețea de clinici de avorturi din lume.

Pe lângă cei care-l venerează pe satana, în rândul celor care deplâng hotărârea Curții Supreme a SUA se înscriu și bogații planetei, precum George Soros, Bill Gates sau Warren Buffet.

Bill Gates a calificat decizia drept un „regres inacceptabil” care pune în pericol viețile femeilor. Melinda French Gates a spus că este vorba despre „America care face un mare pas înapoi”. George Soros a avertizat că „diminuează drepturile omului și amenință foarte mult îngrijirea reproducerii”, relatează Bloomberg.

Un alt susținător al avortului este Warren Buffet. Miliardarul de 91 de ani are o fundație, are are printre obiective „accesul la avort și contraceptive” pentru femei.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Raha…Pardon, eliții sus menționați, pe lângă frecventarea insulei plăcerilor(că tot găsea J Peterson atâtea înțelesuri în Pinocchio) a lui Epstein, cinstitul John care și-a rupt cervicala trăgând de capetele unui cablu conform raportului lui “Gideon” , s-au făcut remarcați printr-o evoluție care numai model de urmat n-a fost. Finanțarea mișcării respective este firească, având în vedere și alte”minuni” de organizații de gen la care se afiliază mulți că ei, cunoscuți și necunoscuți, cum sunt “Soarele Negru” sau “Oamenii Oaselor”.Maman Ghislaine,, o ilustră scăpătată a clubului, trecută la “munca de jos” îi cunoaște chiar mai bine decât ar fi cazul. dar tace, precum procurorul lui Dincă.Obiectovul lor este să golească parcul în care se joacă (Terra) de inutili,(lor) și, mai rău, de cei pe care nu-i pot controla. Cu ideea, bine înfiptă în țeste că ei e dăștepți și geneali cum alții nu-s, pe.model Mao, Stalin, Kim, cârmaciul etc s-au trezit zei peste noapte și s-au pus pe “treabă”.Mai autodidacți, mai îndrumați părintește de taica Schvab, uncheșii devin tot mai opinați, precum geniile Hollyweedului, pictat fidel de Gervais, anul trecut,punând umărul la apocalipsa lui Calhoun, scuipându-și veninul care cum poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate