ACTUALITATEUn preot din Covasna a inițiat o campanie de ajutorare pentru „cel...

Un preot din Covasna a inițiat o campanie de ajutorare pentru „cel mai sărac cătun din România”

Părintele Vasile Antonie Tămaș de la Biserica Sf. Mc. Teodor Stratilat din Vâlcele, județul Covasna, a inițiat o campanie de sprijin pentru cele 30 de familii din cătunul Hetea, despre care spune că este cel mai sărac din țară, informează Basilica.

„Copiii de aici Îl mai au doar pe Dumnezeu și cornul primit cu lapte la școală”, a scris părintele pe o rețea de socializare, adăugând imagini din cătun. „Haideți să facem ceva concret, precum am mai făcut în trecut, în special în starea de urgență. Likeurile nu țin de foame!”, a scris el.

Părintele estimează că la Hetea ar fi nevoie de două tiruri de ajutoare, dar deocamdată a reușit să le ducă oamenilor 30 de pachete cu alimente neperisabile.

În perioada stării de urgență, părintele Vasile Antonie Tămaș a ajutat aproximativ 2.000 de persoane vulnerabile social. Pe 400 dintre ei îi sprijină permanent.

Pentru donații
Cont: RO32BTRL03301201395543XX
Banca: Banca Transilvania
Titular: Tămaș Vasile Antonie
Detalii plată: Copiii din cătunul Hetea

Card Revolut: Tămaș Vasile Antonie, tel. 0768 901 642

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...