News ȘTIRI Cifrele despre covid sunt manipulate în funcție de nevoile politice ale autorităților?...

Cifrele despre covid sunt manipulate în funcție de nevoile politice ale autorităților? România a raportat 44.991 de vindecaţi într-o singură zi

România a reuşit să vindece, într-o singură zi, 44.991 de oameni de Covid, a anunțat vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Bineînţeles, acest „miracol“ a schimbat drastic şi raportul cazurilor active: le-a redus de la 49.760, câte au fost joi, la 17.622 vineri.

Explicația oficială pentru aceste cifre şocante la prima vedere? Ele au fost schimbate „ca urmare a revizuirii şi actualizării datelor“. Nu e clar însă cum o revizuire poate aduce, brusc, o schimbare de aproape 45.000 la capitolul celor vindecați, de pildă, scrie Adevărul.

Aceste schimbări dau apă la moară celor care susțin că cifrele Grupului de Comunicare Strategică sunt alese în funcție de interesul autorităților. Având în vedere reacția publică din ultima vreme față de restricțiile impuse școlilor și care amenințau cu absența de la urne, pe rețelele sociale a apărut comentariul conform căruia aceste cifre „fantastice” sunt menite să convingă oamenii să se prezinte la vot.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate