luni, iunie 24, 2024
ACTUALITATECifrele despre covid sunt manipulate în funcție de nevoile politice ale autorităților?...

Cifrele despre covid sunt manipulate în funcție de nevoile politice ale autorităților? România a raportat 44.991 de vindecaţi într-o singură zi

România a reuşit să vindece, într-o singură zi, 44.991 de oameni de Covid, a anunțat vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Bineînţeles, acest „miracol“ a schimbat drastic şi raportul cazurilor active: le-a redus de la 49.760, câte au fost joi, la 17.622 vineri.

Explicația oficială pentru aceste cifre şocante la prima vedere? Ele au fost schimbate „ca urmare a revizuirii şi actualizării datelor“. Nu e clar însă cum o revizuire poate aduce, brusc, o schimbare de aproape 45.000 la capitolul celor vindecați, de pildă, scrie Adevărul.

Aceste schimbări dau apă la moară celor care susțin că cifrele Grupului de Comunicare Strategică sunt alese în funcție de interesul autorităților. Având în vedere reacția publică din ultima vreme față de restricțiile impuse școlilor și care amenințau cu absența de la urne, pe rețelele sociale a apărut comentariul conform căruia aceste cifre „fantastice” sunt menite să convingă oamenii să se prezinte la vot.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE