ACTUALITATE„Ce conține vaccinul?“. Claudiu Târziu (AUR) răspunde provocării lansate de colonelul Gheorghiță:...

„Ce conține vaccinul?“. Claudiu Târziu (AUR) răspunde provocării lansate de colonelul Gheorghiță: Vaccinul conține anormalitate, discriminare și frică. Asta conține pentru cei mai mulți dintre noi!

În urmă cu o săptămână, colonelul Valeriu Gheorghiță a lansat provocarea „Ce conține vaccinul?“. Acesteia i s-au raliat personalități din categoria socială pro-vaccinare. Printre aceștia amintim pe Andreea Esca și Mihai Bobonete, Sandu Pop (Văru’ Săndel) și Victor Rebengiuc.

Însă, toți cei care au răspuns provocării au evitat să vorbească despre substanțele din care este compus vaccinul, despre riscurile pe termen lung, pe care nimeni nu le garantează și despre dreptul fiecăruia de a alege.

Claudiu Târziu îi răspunde colonelului Gheorghiță

Senatorul AUR Claudiu Târziu a vorbit, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook, despre ce conține vaccinul în opinia majorității românilor:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Ce conține vaccinul? Pentru cei mai mulți dintre noi, astăzi vaccinul conține anormalitate. Să nu pot să-mi sărut copilul în curtea școlii la serbarea de sfârșit de an decât cu un certificat doveditor.

Conține discriminare, adică privilegii pentru vaccinați. Înseamnă că nu pot intra la un spectacol dacă nu am apucat, nu pot sau nu vreau să mă vaccinez, căci vaccinul nu e obligatoriu. N-am uitat asta, nu-i așa?

Pentru toți, astăzi vaccinul înseamnă mai multă frică, deci mai puțină libertate. Însă noi, chiar vom învinge, împreună cu cei dragi!“, a spus senatorul Claudiu Târziu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...