ACTUALITATEO asistentă medicală de la Marius Nasta a decedat după a doua...

O asistentă medicală de la Marius Nasta a decedat după a doua doză de vaccin anti-covid / CTP spune că nu trebuia admisă public paralizia medicului din Vâlcea

O asistentă medicală de la Spitalul Marius Nasta din București a murit după doza de rapel anti-covid. Femeia a lucrat pe Secția ATI a unității sanitare din Capitală, informează Mediafax.

Deocamdată nimeni nu poate spune dacă există vreo legătură între a doua doză de vaccin și deces, un răspuns în acest sens fiind așteptat de la medicii legiști.

Asistenta medicală avea 55 de ani și lucra la spital în baza unui contract pe perioadă determinată. Femeia a făcut doza de rapel pe 21 ianuarie, iar decesul a survenit o săptămână mai târziu.

„Asistentă medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel și a decedat la 28 ianuarie a.c. Menționăm că nu au existat reacții adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel. Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală. Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, au anunțat vineri seara, reprezentanții Ministerului Sănătății.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

În altă ordine de idei, tot astăzi, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că Ministerul Sănătății a făcut o eroare majoră când a admis că medicul din Vâlcea a făcut paralizie facială după rapel.

S-a spus despre dl Voiculescu că nu este medic. Este medic, dom’le, sau cel puţin are o abilitate medicală, am văzut-o la dânsul – şi anume se leagă la cap când nu-l doare. Tratamentul ăsta ştie să-l aplice foarte bine.

Acum a avut o reacţie post-vaccin un pacient, un om care s-a vaccinat. Şi această reacţie adversă a fost categorisită imediat, într-un comunicat aruncat pe piaţă cu grăbire de către Ministerul Sănătăţii, că e vorba despre o pareză facială. Cum sună asta? Imediat o preiau toţi antivacciniştii, vaxurile astea, preiau imediat şi spun: „vedeţi, v-am spus noi cum e cu chestia asta!” Ca acum să se demonstreze – am văzut analizele, medici serioşi au analizat cazul – că nu e niciun fel de pareză.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Ce-a făcut Ministerul Sănătăţii? Probabil că acest comunicat, pe care nu trebuia să-l emită, putea să spună: „avem un caz de reacţie adversă, este investigat să vedem de ce natură este” – cine te pune să pui acolo pareză?   Cum să fie o greşeală minoră? E majoră, e teribilă, e o lovitură de baros mediatic şi ca transmisie a ideilor de încredere în campania de vaccinare. Auzi că gata, îţi cade faţa, paralizezi. Că pareză nu se ştie ce este, e greu. În transmisia în masă acum e: „paralizezi, dom’le, de la vaccinul ăsta”. Nu te mai faci „cipanzeu”, paralizezi acum. Deci iată ce rău a făcut. Lovituri date cu talent cu levierul în genunchi.   (A fost, n,r,) probabil purtătorul de cuvânt, domnul acela, vechiul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu (Bogdan Oprea, n.r), pe care şi l-a luat dl Voiculescu. Şi-a luat o persoană acolo care trebuia să spună în fiecare zi, mai ales în ultima parte a mandatului d-lui Băsescu, acea perioadă glorioasă în care, în fiecare zi, purtătorul de cuvânt trebuia să spună că porcul e păsărică şi că whisky-ul e secărică, sau invers. Cam asta era treaba purtătorului de cuvânt şi acum vine la dl Voiculescu. Şi vedem acest comunicat.

Comunicatul e din partea ministerului, chiar răspunde ministrul pentru asta. Nu ştiu ce răspundere a d-lui Voiculescu va fi stabilită de anchetă în cazul celor arşi la Balş, dar în cazul acesta răspunderea este sută la sută a domnului ministru Voiculescu pentru acest comunicat inept”, a spus Popescu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT