ACTUALITATECDC: Persoanele vaccinate nu mai trebuie să poarte masca în exterior. Joe...

CDC: Persoanele vaccinate nu mai trebuie să poarte masca în exterior. Joe Biden spune că „șansele ca virusul să fie transmis în aer liber sunt foarte scăzute“

În cursul zilei de marți, 27 aprilie 2021, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din Statele Unite ale Americii a precizat că persoanele vaccinate pot renunța la purtarea măștii de protecție în aer liber.

„Astăzi este o zi în care putem face un pas spre normalitatea de dinainte. Întâlnirile în format restrâns, în exterior, pentru persoanele care sunt vaccinate se pot face în siguranță fără mască”, a declarat directorul CDC, medicul Rochelle Walensky, potrivit BBC. Mai târziu, președintele Joe Biden a venit cu precizări privind renunțarea la mască în aer liber:

„De curând, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a făcut un anunț. Începând de astăzi, dacă sunteți complet vaccinați și stați în aer liber, nu într-o mulțime mare, puteți să nu purtați mască”, a precizat președintele, cu mențiunea că măștile rămân în continuare obligatorii în spațiile externe aglomerate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Joe Biden a spus că Agenția Federală de Sănătate a reușit să-și schimbe îndrumarea deoarece „șansele ca virusul să fie transmis în aer liber sunt foarte scăzute, potrivit FoxNews.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...