duminică, ianuarie 29, 2023
ACTUALITATECancelarul Angela Merkel: Vor exista restricţii până când 70% din populaţie se...

Cancelarul Angela Merkel: Vor exista restricţii până când 70% din populaţie se va imuniza, comparativ cu 0,8% în prezent

Cancelarul german Angela Merkel a anunțat, duminică, că restricțiile sanitare impuse în Germania în contextul pandemiei se vor păstra până când 70% din populaţie va avea imunitate la coronavirus, transmite EFE, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, în Germania, s-au infectat până în prezent circa 660.000 de oameni, ceea ce reprezintă aproximativ 0,8% din populaţie. Merkel a recunoscut că unele dintre măsurile introduse în noiembrie sunt „amare şi dure”.

„Ştim de la alte epidemii că virusul a fost mai mult sau mai puţin învins când între 60% sau 70% din populaţie a avut imunitate, fie pentru că (oamenii) s-au vindecat, fie pentru că au fost vaccinaţi. Atunci pot fi ridicate toate restricţiile. Până atunci trebuie să trăim cu unele restricţii impuse de virus”, a explicat Merkel.

Cancelarul german nu a indicat niciun orizont de timp cu privire la ridicarea restricţiilor, dar şi-a exprimat speranţa că “în curând” primele vaccinuri vor fi autorizate.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate