ACTUALITATEBucureștiul intră în scenariul roșu cu 48 de ore înainte de protestul...

Bucureștiul intră în scenariul roșu cu 48 de ore înainte de protestul împotriva vaccinării obligatorii

București a intrat în scenariul roșu, vineri, după ce joi, incidența era de 2,79 la mia de locuitori. În ultimele 24 de ore, Capitala a înregistrat 927 de infectări, scrie AlephNews.

Vineri, rata de incidență a urcat la 3,05, potrivit datelor publicate de Direcția de Sănătate Publică. Așa cum specifică reglementările în vigoare, la rata de incidență peste 3 la mia de locuitori se închid restaurantele la interior, cinematografele, teatrele, sălile de jocuri de noroc.

Creșele și grădinițele rămân deschise, în scenariul roșu, potrivit ordinului miniștrilor Educației și Sănătății. Merg la școală copiii din clasele 0-4 și clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că duminică, 7 martie, de ora 15:00, la București s-a anunțat un mare miting de protest împotriva obligativității vaccinării.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...