joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEBoris Johnson anunță că de joi nu mai este obligatorie carantina pentru...

Boris Johnson anunță că de joi nu mai este obligatorie carantina pentru cei depistați pozitiv cu Covid-19 în Regatul Unit

Englezii testați pozitiv la Covid-19 nu vor mai fi obligați să intre în carantină de joi, iar testarea universală gratuită va lua sfârșit în aprilie, potrivit planului premierului Boris Johnson anunțat luni, relatează dpa, citat de Agerpres.

Prim-ministrul britanic a detaliat strategia pentru Anglia în Camera Comunelor luni după-amiază, după un diferend în cadrul guvernului privind finanțarea viitoarei supravegheri a evoluției virusului. Cei care au un test pozitiv Covid-19 li se va recomanda să stea acasă cel puțin cinci zile, dar nu vor fi obligați de lege să facă acest lucru, potrivit planurilor supuse aprobării parlamentare. Monitorizarea contacților va lua și ea sfârșit joi, la fel ca plățile pentru autoizolare și obligația legală pentru indivizi de a-și anunța angajatorii că sunt obligați să se izoleze.

Testarea gratuită universală va fi sever redusă de la 1 aprilie și se va axa pe persoanele cele mai vulnerabile, Agenția sanitară britanică urmând să stabilească detaliile, deși testarea va continua în mediile cele mai riscante, precum centrele de îngrijire socială. Acesta a spus că „pandemia nu s-a terminat”, vestea că Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv duminică fiind „un lucru care ne aduce aminte că virusul nu a dispărut”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Boris Johnson le-a spus însă parlamentarilor că a venit vremea “să se treacă de la restricții guvernamentale la responsabilitate personală”, existând „un nivel suficient de imunitate pentru a încheia tranziția” de la lege, la o situație în care țara se bazează pe vaccinuri și tratament.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE