sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEBloomberg estimează că viața s-ar putea întoarce la normal peste 7 ani

Bloomberg estimează că viața s-ar putea întoarce la normal peste 7 ani

Bloomberg consideră că dacă pandemia se va termina abia după ce se va vaccina 75% din populația lumii, atunci acest proces va dura aproximativ șapte ani, scrie Digi24.

Conform sursei citate, oamenii de știință estimează că e nevoie de imunizarea a 70%-85% din populație ca lucrurile să devină la normal, iar până acum vaccinul a fost administrat la aproximativ 120 de milioane de persoane.

Israelul, țara cu cea mai mare rată de vaccinare din lume, se îndreaptă spre o acoperire de 75% în doar două luni. Statele Unite vor imuniza 75% din populație la finalul anului 2021, dacă mențin rata actuală de 1,3 milioane de doze administrate zilnic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Bloomberg scrie că e nevoie de creșterea numărului de doze și de apariția mai multor vaccinuri pe piață, pentru ca estimarea anilor necesari pentru o revenire la normal să scadă.

Unele dintre cele mai mari centre de producere a vaccinurilor din lume, din India și Mexic, abia și-au deschis liniile de producție. Până acum, peste 8,5 miliarde de doze de vaccin au fost contractate de țări prin intermediul a peste 100 de acorduri.

Însă, doar o treime din țări și-au început campaniile de vaccinare.

Potrivit datelor centralizate de Bloomberg, România ar atinge ținta de 75% din populație imunizată peste 2,6 ani.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE