vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEBill Gates spune că a calculat că există o șansă de 50%...

Bill Gates spune că a calculat că există o șansă de 50% ca în următorii 20 de ani omenirea să fie lovită de o pandemie de origine naturală ca o consecință a schimbărilor climatice

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft și investitor în domeniul vaccinurilor, spune că a calculat și există 50% șanse ca în următorii 20 de ani „să avem o pandemie de origine naturală, ca o consecință a schimbărilor climatice”.

El a făcut această declarație în cadrul unui interviu acordat publicației spaniole El Diario. Inutil să precizăm, Bill Gates investește și în combaterea schimbărilor climatice.

„Ar putea fi o varietate de gripă, un alt tip de coronavirus… Și asta măcar ne-ar permite să avem niște cunoștințe despre cum să obținem tratamente și vaccinuri foarte rapid. Dar ar putea fi și altceva. Ar putea fi un virus creat de om, de un bioterorist care l-a proiectat și l-a vehiculat intenționat. Acesta este un scenariu foarte înfricoșător, deoarece ar putea încerca să-l răspândească în diferite locuri simultan. Sau ar putea fi ceva care face un salt din lumea naturală. Populația umană crește și invadăm tot mai multe ecosisteme. De aceea calculez că există o șansă de 50% ca în următorii 20 de ani să avem o pandemie de origine naturală, ca o consecință a schimbărilor climatice”, a menționat IT-istul, care nu are niciun fel de studii medicale.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Pentru a combate viitoare pandemie, Bill Gates propune crearea unei „echipe globale” de combatere a acestui fenomen.Sub conducerea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Tot întâmplător, Gates este unul dintre principalii finanțatori ai OMS.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Da, ceea ce propun ar necesita o creștere cu 25% a bugetului OMS și cu asta am avea o echipă de aproximativ 3.000 de oameni cu profiluri diferite. O numesc Echipa Globală de Răspuns și Mobilizare la Epidemii. Dacă focarul apare într-o țară cu un sistem de sănătate public bun, ei ar oferi sfaturi. Dacă se întâmplă într-o țară foarte săracă, ei zboară acolo, localizează ei înșiși focarul și se asigură că nu se răspândește în restul lumii”, a mai spus Gates.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Fabricantul știe mai bine cât durează până e gata un nou model…Un virus dintr-ăsta e o investiție serioasă, cu câștiguri pe măsură însă trebuie făcut cu grijă, ca “elita” îmbătrâniților în rele să nu sucombe, ci s-o țină zanga pe plasmacenteză cu sânge tânăr, de la Planned Parenhood, preferabil din avorturi”perinatale” sau “postnatale” până când își văd iadul implementat pe ceafa șeptelului coplanetar pe care să-l lase moștenire psihopaților lor descendenți sau să-l traga după ei pe lumea cealaltă. Unde ești, contrapondere sovietică…

  2. Dar teroristii domnule? Unde sunt teroristii? Pe ei de ce i-ati uitat?

    Eu zic sa reformuleze: o pandemie determinata de schimbarile climatice generate de…teroristii climatici. Sau nu stiu…
    Dar oricum…ceva sa includa si teroristi…
    Prea ii dam la gunoi dupa ce ne-am folosit de ei vreo 20 de ani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE