luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEBateria unei mașini electrice a luat foc din senin. Pompierul care a...

Bateria unei mașini electrice a luat foc din senin. Pompierul care a intervenit să stingă incendiul a fost rănit și transportat la spital

Bateria unui vehicul electric a luat foc din senin în Australia. Un pompier a fost rănit în timp ce se lupta cu focul pe o stradă Camperdown, potrivit Daily Mail.

Mai mulți oameni au văzut cum un camion Volvo XC40 a început să fumege. La scurt timp, la fața locului au sosit echipajele de pompieri și salvare NSW. Ei au depus toate eforturile pentru a stinge incendiul provocat de baterie litiu-ion.

„O baterie din interiorul unui vehicul electric mocnea și se încălzea. Apoi a izbucnit într-un incendiu”, a declarat Adam Dewberry, comandantul acțiunii, pentru Daily Telegraph.

„Pompierii l-au lichidat, dar am avut un pompier care a suferit câteva răni ușoare”, a spus el. Respectivul bărbat a fost transportat la spital. Dewberry a avertizat că bateriile cu litiu-ion au potențialul de a se reaprinde.

„Două mașini de pompieri vor rămâne la fața locului. Acum trebuie să monitorizăm temperatura acelei baterii pentru a ne asigura că o menținem rece și că nu se încălzește, nu ia foc și nu explodează”, a spus el.

La scurt timp, un alt incendiu la o mașină i-a solicitat pe pompieri. Din cauza acestuia s-au închis ambele sensuri ale Autostrăzii Princess.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE