OPINIIBANCA RAIFFEISEN, ÎN POLITICI „PÂNĂ-N GÂT” ÎN ROMÂNIA

BANCA RAIFFEISEN, ÎN POLITICI „PÂNĂ-N GÂT” ÎN ROMÂNIA

O asociație- „mediu de afaceri” intitulată pretențios Romanian Business Leaders, RBL cere Patriarhiei printr-un Comunicat recent să se implice în promovarea vaccinării. Se ridică, desigur, o întrebare de bun-simț: de ce nu a emis Comunicate asociația RBL și atunci când multinaționale din România erau acuzate de conducătorii țării (după anul 2017) că își trimit angajații- trotinetiști la protestele politizate ale „haștag rezist” din București și din provincie?

Publicația R3Media a preluat de curând un Comunicat al „mediului de afaceri din România” (în fapt, un grup de „gulere albe” ajuns ocazional club de politruci, strânși într-o structură botezată cu nume saxon- Romanian Business Leaders (sic!, n.n.)) care îi cere Patriarhului Daniel să dea un mesaj „clar” populației (sic!, n.n.) ca să se vaccineze împotriva Covid-19, respectiv cere Guvernului să introducă obligativitatea certificatului verde în toate activitățile, exceptând magazinele alimentare și farmaciile.

Continuarea, pe blogul jurnalistului Traian Horia

  • SUBIECTE FIERBINȚI
  • raif

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...