duminică, octombrie 1, 2023
ȘTIRIAvalanșă de simpatie în Serbia pentru români după meciul cu Kosovo: România,...

Avalanșă de simpatie în Serbia pentru români după meciul cu Kosovo: România, singura țară care nu ne-a înjunghiat pe la spate. Românii sunt împărați!

Așa cum era de așteptat, gestul suporterilor români de a afișa bannerul „Kosovo e Serbia”, a avut un ecou foarte mare în țara vecină. Sârbii au fost impresionați și asta s-a văzut în comentarii.

Siteul B92 a titrat la ora meciului românii au scris „Kosovo e Serbia” și partida a fost întreruptă”, adăugând că suporterii au scandat numele țării vecine.

Citește și: Suporterii români nu au greșit cu absolut nimic

Comentariile au fost, în proporție de 99%, pline de entuziasm și de respect pentru români. Iată cele mai apreciate comentarii:

„Sunt mai sârbi ca noi!”

„Frații români! Trăiască România”

„Frații români nu ne-au înjunghiat niciodată pe la spate. Ne-au dat o lecție de patriotism!”

„Mulțumim frați români!”

„Am spus de mai multe ori că ar trebui să colaborăm mai mult cu românii. Ei ne iubesc”

„Românii sunt singurii cu care nu am avut niciun război și care nu ne-au înjunghiat pe la spate, spre diferență de vecinii noștri”

„Românii sunt împărați! Știu că este doar un meci de fotbal și probabil au vrut să provoace, dar realist vorbind, cu ei n-am avut niciodată nicio problemă, în toată istoria noastră (din câte știu eu). E o țară care ar trebui vizitată, au pârtii de schi și mare și vinuri excelente”.

Acestea sunt doar comentariile care au primit peste 600 de likeuri pe siteul B92.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

23 COMENTARII

 1. Gabriel Feraru, daca orice nu corespunde propagandei sistemului inseamna ca esti putinist…!!!! Atat ati invatat, teleghidatilor indobitociti! Putin este un mare conducator in fata occidentului decadent si, ca oameni liberi, avem dreptul sa gandim si sa fim de partea a ceea ce credem ca e corect!! ,,Doar la dacii ca matale”…ce insinuezi raios, fara coloana vertebrala? Ca si stramosii mei Dacii sunt ceva negativ? Pupa-l in cur pe zdrelenski si inroleaza-te la ukrii, ca vad ca urasti romanii si stramosii daci!!!!

 2. Am citit comentariile sarbilor si nu numai de la B52, ci de la mai multe site-uri. Foarte multe dintre ele acrediteaza ideea ca romanii sunt de fapt sarbi si de aceea exista aceasta simpatie vis-a-vis de sarbi si Serbia.

 3. Asta pt ca avem interes cu Transilvania, nu din mare dragoste de sarbi, despre care nu am mai afisat niciun banner cand aliatii ii bombardau de pe teritoriul Romaniei. Romanii nu se iubesc nici pe ei, nici ei intre ei, dar pe altii…

  • NATO nu au bombardat niciodata Serbia de pe teritoriul Romaniei. Punct!
   A fost intr-adevar permisiunea de survol a spatiului aerian romanesc de catre avioanele NATO.
   De fapt avioanele NATO plecau de undeva din Mediterana (zona italiana), bombardau iar apoi in drumul catre baza NATO faceau o bucla prin zona Banatului. Asta a fost tot.

   Mai mult, in timpul bombardamentelor flota comerciala aeriana iugoslava (JAT) a fost stationata in Romania, respectiv pe pista aeroportului Baneasa.

   • permisiunea de survol in vederea bombardarii unor oameni nevinovati te face partas si complice la crima.
    Facutul pe prostul sau statul ca porcul in papusoi nu ne face mai curati. Sigur ca nu ne puteam noi impotrivi unei decizii luate de aia mari, dar o pozitie puteam avea: domne noi nu suntem de acord. Atat. Era un gest mult mai valoros decat un amarat de banner. Prietenul in nevoie se cunoaste, dar la romani nu functioneaza decat instinctul de sluga.

 4. chiar si-asa, au fost numai o mana de suporteri care au scandat, iar restul populimii a fost impotriva, inclusiv, vedete, samd…

   • dumneata ești un exponent nociv al revizionismului și ultraortodoxismului dacic. nimeni din cei cu mintea întreagă nu te poate lua în serios, poate doar câteva palme logofetice și sudălmi poetice în/peste față.

    • Deci există și exponenți nenocivi ai „revizionismului și ultraortodoxismului dacic”? 🙂

     Nu ești prea inteligent, așa că nu te iau în serios. Nu de alta, dar amenințarea cu pălmuirea cuiva în spațiul public constituie o amenințare și este pedepsită conform legii. Și vorba aia, rețeaua Vodafone este mică 🙂

     • pălmuirea logofetică (nu ca pe stadion) nu înseamnă vreo atingere fizică cât mai degrabă un răspuns la un conspiraționist ca matale.

     • Conspiraționist în contextul actual înseamnă om care gândește singur și căruia viața i-a dat dreptate. Nu e cazul tău, tu nu manifești semnele gândirii autonome. Dimpotrivă, manifești simptomele unei minți odihnite.

     • :))) observ că deja te-ai înarmat. așa se învață probabil la școala lui Putin. nimic inteligibil între noi. o zi bună!

     • Hit and run. Bine, în cazul tău mai mult RUN. Fuga de la fața locului e comportamentul lașilor, deci te caracterizează perfect: Ai scuipat, ai amenințat ca un lache, iar confruntat cu consecințele, ai luat-o la sănătoasa. Run, Feraru, Run! 🙂

     • stimate domnule putinist, nu văd nicio fugă (mi-e silă), doar la dacii ca matale, poate. totuși, poți lua “fuga asta rușinoasă” ca pe ceva “foarte dacic/românesc” și ar trebui să fii mândru… află că am scris pentru alții care îți citesc inepțiile. conspirația e doar o boală/proastă perspectivă asupra lumii în care viețuiești. alături de activenews, iată și site-ul ăsta promovează, ce e drept mai stângaci, nevolnici și nevolnicii.

    • Gabriel Feraru, daca orice nu corespunde propagandei sistemului inseamna ca esti putinist…!!!! Atat ati invatat, teleghidatilor indobitociti! Putin este un mare conducator in fata occidentului decadent si, ca oameni liberi, avem dreptul sa gandim si sa fim de partea a ceea ce credem ca e corect!! ,,Doar la dacii ca matale”…ce insinuezi raios, fara coloana vertebrala? Ca si stramosii mei Dacii sunt ceva negativ? Pupa-l in cur pe zdrelenski si inroleaza-te la ukrii, ca vad ca urasti romanii si stramosii daci!!!!

  • Am fost alături verbal. Real, am ajutat si sarbii. Nu au trecut prea multe avioane americane prin spațiul românesc, atunci, iar ministrul de externe român al vremii a făcut eforturi ca americanii să nu-i bombardeze de Paști.Să nu mai vedem defecte pe care nu le avem

  • Poporul roman nu a sustinut bombardarea Serbiei. Marea majoritate au tinut cu Serbia. Ca dovada ca CDR a fost in cadere libera in sondaje. Populatia a votat masiv PSD si PRM in anul 2000. A fost un puternic curent antiamerican in Romania datorita razboiului din Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate