vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATESuporterii români nu au greșit cu absolut nimic

Suporterii români nu au greșit cu absolut nimic

Referitor la meciul de marți seară, dintre România și Kosovo, asistăm la o nouă culpabilizare a românilor și a gândirii libere, neînregimentate.

Bannerul afișat de suporterii români „Kosovo e Serbia” este în perfectă legalitate și în acord cu politica oficială a statului român. Ceea ce este ilegal și ilegitim este reacția Federației Burlane de Fotbal, care a spus că nu tolerează „revizionismul”.

Suntem în plin 1984. Păi tocmai faptul că FRF a acceptat să joace împotriva Kosovo, stat format fără acceptul ONU, fără să fie recunoscut de România, este un act de revizionism!
Chiar așa, suntem luați de proști?!

Am aflat, cu această ocazie, tot de la FRF, că este interzis să strigi numele unei alte țări, decât cele care evoluează, pe un stadion. De când? Pe baza cărei legi? Pe baza faptului că sunt rănite sentimentele kosovarilor?

Unde este acest paragraf de regulament?

De ce nu s-a întrerupt meciul din cauza scandărilor rasiste ale kosovarilor, în tur, când au strigat către noi „țiganii, țiganii”?

Ah, cred că știu de ce. Pentru că România nu este protectorat al unei mari puteri, aceea care a inventat acest „stat” – azi complet nefuncțional, hub al criminalității europene -. În aceste condiții, dă-le-n colo de reguli: pentru România, Serbia și alții e valabilă o măsură, pentru Kosovo alta.

Ce ne spune Burleanu e că poți înjura jucătorii din Kosovo de mamă, de tată, de morți, de familie.Dar să nu cumva să afișezi public poziția statului român, într-un mod decent. Asta, nu! E intolerabil!

În încheiere vreau să zic că prefer niște suporteri care gândesc și care mai și greșesc, decât niște slugi, niște coceni, precum Felix Drăghici și Răzvan Burleanu, care nu știu decât să se dea din coadă când își văd stăpânii.

Și da, Basarabia e România!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Greseala este a Romaniei ca nu trebuie sa jucam cu echipa unui stat care nu exista. Vina este a unor subspecii ca Felix Drăghici și Răzvan Burleanu care trebuie condamnati la puscarie pentru inalta tradare.

  2. Bineinteles ca nu au gresit.
    Dar ma intreb, daca România ca stat ar fi recunoscut kosovo, iar suporterii romani ar fi afisat acelasi banner, de ce libera exprimare sa fie ingradita si cenzurata?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE