joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEFundație finanțată de Soros, atac împotriva Poloniei pe problema migrației. Anterior, aceasta...

Fundație finanțată de Soros, atac împotriva Poloniei pe problema migrației. Anterior, aceasta s-a alăturat rețelei marxiste „Abolish Frontex”, care a cerut desființarea granițelor

Fundația Salvarea (Fundacja Ocalenie) a investitorului și activistului miliardar George Soros, care s-a alăturat unei rețele de organizații radicale de stânga numită „Abolish Frontex”, acuză acum guvernul polonez de tratament inuman acordat migranților aflați în partea bielorusă la granița cu Polonia.

Rețeaua „Abolish Frontex” a cerut dezmembrarea frontierelor UE, iar unii dintre membrii săi au atacat chiar NATO pentru poziția sa față de Rusia și China. Soros a vorbit despre necesitatea ca Europa să-și desființeze granițele în trecut și cheltuie în mod activ milioane de dolari pentru finanțarea ONG-urilor pro-migranți și a grupurilor de lobby. Miliardarul și-a îndreptat mânia către guverne conservatoare, cum ar fi cel al primului-ministru maghiar Viktor Orbán, dar și altele care au militat pentru o frontieră europeană sigură și împotriva migranților din afara UE.

„Planul [lui Orbán] tratează protecția frontierelor naționale ca obiectiv și refugiații ca pe un obstacol. Planul nostru tratează protecția refugiaților ca obiectiv și granițele naționale ca obstacol ”, a spus Soros în 2015. În același an, el a cerut Europei să accepte 1 milion de solicitanți de azil pe an în„ viitorul previzibil”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Fundația Salvare din Polonia și-a intensificat atacurile împotriva guvernului polonez în urma crizei migranților la frontiera bielorusă. Potrivit unui raport al știrilor poloneze Gazeta Polska săptămânal, fundația susține, de asemenea, că hrana, medicamentele și apa au fost refuzate migranților.

Fundația Salvare a susținut acțiunile deputaților polonezi de opoziție care au încercat să rupă cordonul polițiștilor de frontieră care protejează frontiera.

Fundația, ale cărei activități se suprapun cu armarea migranților efectuată de guvernul Lukașenko, este acum activă în rețeaua „Abolish Frontex”. Rețeaua solicită desființarea agenției Frontex de frontieră a UE, oprirea tuturor deportărilor și / sau reținerii migranților, drepturi depline la bunăstarea migranților și demilitarizarea frontierelor.

Una dintre organizațiile olandeze afiliate solicită de fapt arderea centrelor de detenție a migranților. Un altul se opune criminalizării traficului de persoane.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Abolish Frontex, organizație cu principii marxiste

Rețeaua „Abolish Frontex” folosește terminologia marxistă, acuzând Europa că este fondată pe colonialism, sclavie și exploatare.

Fundația Salvare a suferit o transformare semnificativă în anii în care a funcționat. În anii 1990, se concentra asupra ajutorării refugiaților de război din Cecenia. Cu toate acestea, în 2006, sub noua conducere a lui Piotr Bystrianin, a început să atragă finanțare de la Fundația Soros Open Society și să colaboreze cu grupuri LGBT precum „Queer Tour”.

În 2020, fundația a militat pentru avort la cerere și a susținut „Echipa de vis a avortului” care facilitează uciderea copiilor nenăscuți. Fundația numește actualul guvern polonez ales democratic drept unul dictatorial și susține că oamenii fug din Polonia din cauza încălcărilor drepturilor omului, scrie RemixNews.

Incident la frontiera cu Belarus

În urmă cu o săptămână, 13 persoane au fost reținute pentru distrugerea gardului de frontieră al Poloniei cu Belarus. Printre acestea s-a numărat și Bartosz Kramek, un cunoscut activist al fundației „Open Dialogue”, care are legături cu George Soros.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Incidentul, despre care poliția spune că a implicat activiști care au rupt gardul de sârmă ghimpată la granița polono-bielorusă, a fost descris de Garda de Frontieră pe rețelele de socializare.

„Ofițerii polițiștilor de frontieră împreună cu soldații polonezi au reținut un grup de 13 persoane (12 polonezi și 1 cetățean olandez) care distrugeau blocade tehnice la granița cu Belarus. Printre deținuți se numără Bartosz K. Există un proces în curs de a aduce acuzații împotriva celor implicați ”, a scris Garda de Frontieră Poloneză – (citește AICI continuarea).

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Boaita bătrână e vârful de lance al cosoarbelor financiare, în mare proporție, jidovi, nu evrei, marxiști ca și el și trei sferturi din “Partidul Muncitoresc Român, la vremea lui.Teniile astea au probabil un cuib al lor în intestinele bancar-financiare ale euroamericii de unde vor să demanteleze sistemul imunitar al gazdei ca să poată infes-ta mai târziu, lumea.Clubul ăsta nu cred că e Bilderbergul ci altul, mai ferit.Bilderbergul, așa duhnitor cum este, pare mai degrabă o coterie de directori decât de stăpâni.E clar că nu se vor opri, dacă au fost în stare să distruga țesătura socială a Euramericii și să lanseze virusul și e clar că nu le pasă, că au politica sub papuc. Ar fi interesant de știut dacă au complicitatea necondiționată a Chinei sau doar până la un punct.

  2. Polonia trebuie pedepsită, incă o dată, istoria se repetă. Acum America nu mai apără Polonia, Germania deține jumate din presa poloneză, Soros are mii și mii de activiști și ONG-uri isterice… LA fel și Comisia UE vrea să taie capul rezistenței față de mitologia roz care a devenit ideologia UE

  3. Are dreptate „fundația” jidovului Soros: maimuțele ălea trebuie tratate cu niște tabun. Iar când se termină, cu sarin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE