ACTUALITATEKamala Harris a fost președintele Statelor Unite timp de o oră și...

Kamala Harris a fost președintele Statelor Unite timp de o oră și 25 de minute, cât timp Joe Biden a fost internat sub anestezie

Vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, a căpătat puteri de președinte timp de peste o oră, timp în care președintele Joe Biden (79 de ani) era internat la spital sub anestezie, pentru o colonscopie de rutină, informează Mediafax.

Examinarea de rutină, care a durat aproximativ o oră și 25 de minute, a fost de fapt efectuată sub anestezie generală. În timp ce comandantul-șef se afla într-o stare de inconștiență, fostul senator al Californiei, fiica unui biolog indian și a unui economist jamaican, i-a luat locul în temeiul amendamentului al 25-lea.

În timpul spitalizării lui Biden, Harris a lucrat din biroul său din aripa de vest a Casei Albe. Directorul Centrului pentru Femei și Politică Americane, feminista Debbie Walsh, a spus că „un astfel de moment, oricât de istoric ar fi, nu contează ca și cum o femeie a fost de fapt președinte al Statelor Unite”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La ieșirea din spital, Biden a fost pus pe glume: „Mă simt bine, merg să-mi sărbătoresc a 58-a aniversare”. Actualul șef de stat este cel mai bătrân președinte pe care l-a avut SUA, în toată istoria sa. Dacă acesta va mai candida pentru încă un mandat, îl va încheia pe cel de-al doilea la vârsta de 86 de ani.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...