ACTUALITATEAustralian Open | Mii de oameni au huiduit atunci când șefa federației...

Australian Open | Mii de oameni au huiduit atunci când șefa federației australiene a lăudat apariția vaccinului anti-covid

Duminică s-a consemnat sfârșitul primului turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open. La finalul ultimului act din competiția masculină, câștigat de sârbul Novak Djokovici, președinta Federației Australiene de Tenis, Jayne Hrdlicka, a ținut să vorbească celor prezenți despre greutățile organizării unui astfel de turneu.

La un moment dat, Hrdlicka aduce vorba despre faptul că odată cu demararea campaniei de vaccinare în mai multe țări ale lumii, „există optimism și speranță pentru viitor”.

„A fost o perioadă cu provocări extraordinare, a pierderilor profunde și de mari sacrificii pentru toată lumea. Odată cu pornirea campaniei de vaccinări, în multe țări ale lumii, acum e un moment de optimism și speranță pentru viitor”, a spus ea, înainte de a fi întreruptă de un cor de huiduieli, care a ținut câteva secunde.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Șefa tenisului australian a mai fost huiduită copios și când a mulțumit Guvernului Statului Victoria, acolo unde se găsește orașul Melbourne, cel care găzduiește Open-ul australiei.

Huiduielile încep la minutul 2:31

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...