ACTUALITATEAustralian Open | Mii de oameni au huiduit atunci când șefa federației...

Australian Open | Mii de oameni au huiduit atunci când șefa federației australiene a lăudat apariția vaccinului anti-covid

Duminică s-a consemnat sfârșitul primului turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open. La finalul ultimului act din competiția masculină, câștigat de sârbul Novak Djokovici, președinta Federației Australiene de Tenis, Jayne Hrdlicka, a ținut să vorbească celor prezenți despre greutățile organizării unui astfel de turneu.

La un moment dat, Hrdlicka aduce vorba despre faptul că odată cu demararea campaniei de vaccinare în mai multe țări ale lumii, „există optimism și speranță pentru viitor”.

„A fost o perioadă cu provocări extraordinare, a pierderilor profunde și de mari sacrificii pentru toată lumea. Odată cu pornirea campaniei de vaccinări, în multe țări ale lumii, acum e un moment de optimism și speranță pentru viitor”, a spus ea, înainte de a fi întreruptă de un cor de huiduieli, care a ținut câteva secunde.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Șefa tenisului australian a mai fost huiduită copios și când a mulțumit Guvernului Statului Victoria, acolo unde se găsește orașul Melbourne, cel care găzduiește Open-ul australiei.

Huiduielile încep la minutul 2:31

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...