ACTUALITATEAustralia | Incredibilul se produce: Armata a pus „contacte apropiate” ale unor...

Australia | Incredibilul se produce: Armata a pus „contacte apropiate” ale unor infectați de Covid în TABERE pentru CARANTINAȚI / Lider politic: Cine e vaccinat dar nu e de-acord cu vaccinarea obligatorie e anti-vaxxer!

Ceea ce părea doar o conspirație acum câteva luni, devine o realitate tristă în Australia, mai precis în Northern Territory, sub conducerea liderului local Michael Gunner (foto), scrie Breitbart.

Gunner s-a lăudat că a ordonat transferul a 38 de persoane, „contacte apropiate” ale unor indivizi infectați cu Covid, către tabere pentru carantinați, cu ajutorul armatei.

„Noaptea trecută am luat o măsură urgentă pentru a crește răspunsul nostru în acele comunități care trec printr-un lockdown dur. Asta înseamnă că rezidenții din Binjari și Rockhole nu vor mai avea la dispoziție cinci motive pentru a-și părăsi casa. Pot pleca doar pentru a primi tratament medical, în caz de urgență sau dacă li se cere prin lege. Da, aceste măsuri sunt foarte dure, dar amenințarea la adresa vieții este extremă.

Am identificat deja 38 de contacte apropiate în Binjari și acest număr va crește. Ei sunt transferați acum. Suntem recunoscători personalului ADF (Armata Australiană – n.r.), pentru susținere, ca și pentru camioanele militare folosite pentru transferul cazurilor pozitive și a contactelor apropiate. Este probabil ca mai mulți rezidenți să fie transferați către Howard Springs (tabără pentru carantină) în cursul zilei, fie că sunt pozitivi sau contacte apropiate ale acestora”, a spus Gunner, care ește prim-ministrul Northern Territory, un stat component al Australiei.

Teritoriul de Nord al Australiei avea deja unele dintre cele mai stricte legi de izolare din lum Cele cinci motive admisibile pentru a părăsi casa sunt: cumpărarea de alimente; exerciții fizice până la două ore; îngrijirea alte persoane; serviciu; educație.

Această ultimă mișcare a lui Gunner, din partea Partidului Laburist din Australia (stânga), reprezintă o escaladare rapidă a totalitarismului de biosecuritate. Oamenii vizați sunt indigeni australieni (numiți altfel aborigeni), un grup etnic care a fost deosebit de reticent să ia vaccinul Covid.

Potrivit unui articol al ABC, mulți aborigeni cred că vaccinul este opera diavolului.

Kathy Watson, lucrător în domeniul sănătății aborigenilor,  a spus că oamenii care răspândesc informații false despre vaccinarea COVID-19 și legăturile sale cu diavolul sunt „nebuni”.

„Se spune că dacă te înțepi, înseamnă că îl ai pe Satan în tine”, a spus ea.

Regulile din taberele de carantină sunt extrem de stricte.

O persoană aflată în „tabăra” lui Michael Gunner trebuie să;

  • stea în camera alocată persoanei, inclusiv pe orice spațiu de verandă alocat camerei, cu excepția cazului în care este permis de un funcționar autorizat;
  • și atunci când nu se află în camera lor sau pe veranda lor, rezidenții trebuie să ia toate măsurile rezonabile pentru a sta la cel puțin 1,5 metri distanță de orice altă persoană din unitatea de carantină, cu excepția soțului, partenerului de fapt, a copilului sau a părintelui persoanei respective;
  • și să poarte o mască de protecție atunci când sunt în afara camerei lor, cu excepția cazului în care un funcționar autorizat permite persoanei să îndepărteze masca de față;
  • și să respecte orice instrucțiuni date de un ofițer autorizat pentru a evita ca oamenii să se adună într-o zonă de carantină;
  • și nu trebuie să părăsească zona de carantină în care se află camera alocată persoanei decât dacă persoana este escortată de un ofițer autorizat, cu excepția unei situații de urgență.
  • Rezidenții nu pot  împărți sau preda obiecte fizice rezidenților care nu sunt membri ai familiei. Este interzisă oferirea de obiecte, jucării, alimente, activități sau jocurile cu persoane din afara familiei.

Personalul unității de carantină trimite texte de memento prin sms și verbal dacă observă că nu se urmează Direcția.

Mai mult, prizonierii din lagărele de carantină să plătească un dolar pentru încercarea lor.

Taxa de carantină pentru o persoană este de 2.500 USD pentru întreaga perioadă de 14 zile.

Se aplică un tarif de familie de 5.000 USD pentru grupurile de familie de două sau mai multe persoane în cazare comună.

Persoanele aflate în carantină obligatorie supravegheată vor fi, de asemenea, supuse unor teste înainte de a ieși din carantină. Dacă refuză un test, se vor adăuga 10 zile la timpul de carantină.

Dacă se cere să efectuați încă 10 zile de carantină, se va percepe o taxă suplimentară de 1.750 USD pentru o persoană sau 3.500 USD pentru o familie.

Totuși rezidenții cu venituri mici beneficiază de o reducere.

Ministrul șef Michael Gunner a fost o figură necunoscută până acum în afara Teritoriului de Nord al Australiei (populație 246.500), unde numărul total de decese cauzate de Covid până în prezent este zero și unde este mai probabil să mori fiind mâncat de unul dintre cei 100.000 de crocodili de apă sărată ce infestează râurile și apa (37 de decese în ultimul deceniu).

Dar ultimele sale declarații în presă l-au ridicat la statutul de notorietate globală de dictator. Într-un videoclip viral, un Gunner cu ochi năuciți, cu fălcile încleștate, care arată de parcă ar fi pe cale să-și izbucnească sfincterul de furie, a declarat război anti-vaxxerilor. Conform definiției sale, aceasta include chiar și persoanele care au fost vaccinate, dar care se opun măsurilor sale draconice.

„Dacă ești anti-mandat, ești absolut anti-vax”, a spus el.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate