joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEAUR propune o lege care sancționează discriminarea pe motive medicale

AUR propune o lege care sancționează discriminarea pe motive medicale

Senatorul și unul din liderii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Claudiu Târziu, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul său a lucrat la un proiect de lege ce prevede sancționarea contravențională a oricărui caz de discriminare pe motive medicale, în special pe motivul „primirii sau neprimirii vaccinului”.

„Așa cum am promis acum două săptămâni, am lucrat la un proiect de lege care sancționează contravențional orice fel de discriminare pe motive medicale, în special pe motivul primirii sau neprimirii vaccinului.

Am văzut că deja autoritățile au anunțat mai multe măsuri care prevăd accesul pe bază de vaccin în anumite locuri publice: în instituții, la spectacole, la întreceri sportive. Așa ceva este inadmisibil. Știm foarte bine că vaccinarea este un act medical neobligatoriu pe care trebuie să-l primești dacă vrei, în mod voluntar.

Din această pricină, propunem acest proiect de lege care prevede o serie de sancțiuni pentru persoane fizice și juridice care trec la discriminări asupra persoanelor care nu s-au vaccinat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, ne vom opune, așa cum am spus, în Parlament, introducerii acelui așa-zis pașaport de vaccinare care îți oferă anumite facilități în opinia celor care îl propun, dar care, de fapt, limitează libertățile celor care nu vor să se vaccineze pentru că nu au încredere sau care consideră că este mai sănătos pentru ei să nu se vaccineze.

De asemenea, vom încerca ă constituim o comisie de anchetă parlamentara pentru cercetarea modului în care s-au făcut raportările privind decesele cauzate de Covid, există acolo foarte mari discrepanțe, după cum ați văzut și după cum colegul meu a declarat de ieri și vrem să aflăm care este adevărul.

De unde au apărut aceste diferențe între platformele raportoare și de unde au apărut diferențele uriașe între ce raportează aceste platforme și ce a constatat Institutul Național de Statistică? Românii trebuie să afle adevărul, noi trebuie să știm exact în ce situație ne aflăm și de aceea vom solicita colegilor parlamentari să admită alcătuirea unei comisii parlamentare de anchetă, și la Cameră și la Senat, în acest sens.”, a spus Claudiu Târziu, co-președintele AUR.

Întreaga conferință de presă poate fi urmărită aici:

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Bravo! Indiferent de vot, ati dat marturia cea buna!
  Cei care nu mai puteau de discriminari acum tac malc. Mania proletara (plina de mila) are loc doar pe valul corectitudinii politice, negresit.
  De fapt corectitutinea asta politica invocand discriminarea e o bata invelita in catifea, cu care esti lovit in cap politicos cand responsabilii fie sunt ticalosi, fie lasi si nu vor sa isi asume o decizie, fie vor sa pastreze spoiala de oameni respectabili…

 2. Nu există nici o bază medicală de a discrimina între un VACCINAT și un NEVACCINAT.

  Un om nevaccinat e un om sănătos NU un bolnav.
  Un om vaccinat poate să ia și să dea virusul, deci poate fi bolnav.

  Vaccinul poate eventual ajuta vaccinatul, deși NU ȘTIM încă exact cât de tare și cu ce daune colaterale. Deocamdată cobaii sunt în laborator. Așteptăm rezultatele in anii ce vin…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE