miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATECaravana Medicală AUR ajunge în județul Neamț. Senatorul Sorin Lavric: Medici fără...

Caravana Medicală AUR ajunge în județul Neamț. Senatorul Sorin Lavric: Medici fără arginți, alături de oameni nevoiași care se vad pentru prima oara băgați în seamă. Nu-i așa că viața capătă uneori un sens binefăcător?

Caravana medicală AUR a ajuns în județul Neamț, urmând a se opri în satele Români, Crăcăoani și Poiana Teiului, informează un comunicat trimis pe adresa redacției.

O săptămână întreagă locuitorii județului vor primi asistență medicală gratuită. Zi de zi timp de 12 ore, echipa de asistente, de voluntari și de medici de sub coordonarea lui Mihai Enache se va îngriji de sănătatea localnicilor. Echipa va fi însoțită și sprijinită de parlamentarii AUR de Neamț: senatorul Sorin Lavric și deputata Dumitrina Mitrea.

„Românii, ca să ajungă la medici, se duc la cabinetul lor. Noi am răsturnat ecuația: am pus cabinetele în tiruri speciale și am plecat cu ele din județ în județ. Cit despre medici, ma înclin în fata celor care au venit voluntari lingă noi. E o situație insolită: medicii nu doar ca merg ei la pacienti, dar pe deasupra nu le cer onorariu. Medici fără arginți, alături de oameni nevoiași care se vad pentru prima oara băgați în seamă. Nu-i așa că viața capătă uneori un sens binefăcător?”, a declarat senatorul Sorin Lavric.

Caravana Medicală AUR a pornit la drum pe 30 iunie și a poposit pentru prima dată în județul Bacău.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE