ACTUALITATEAUR joacă tare: cere tuturor partidelor să se poziționeze față de propaganda...

AUR joacă tare: cere tuturor partidelor să se poziționeze față de propaganda gay în școli și anunță un posibil REFERENDUM

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cere partidelor parlamentare, PNL, PSD și UDMR să se pronunțe asupra prezenței activiștilor homosexualității în școli și grădinițe.

„Solicităm public liderilor politici de la Partidul Naţional Liberal, Partidul Social Democrat și UDMR să își facă cunoscut punctul de vedere cu privire la prezența activiștilor gay în grădinițele și școlile noastre.
Cetățenii români au dreptul să știe pe cine au trimis în Parlament”, a scris AUR pe pagina sa oficială de facebook.

Solicitarea AUR a anunțat elaborarea unui pachet legislativ care să vizeze limitarea reprezentării sau promovării propagandei homosexuale și transgender în școli. USRPLUS a anunțat deja că este împotriva unui asemenea proiect de protecție a minorilor.

De-asemenea, unul dintre co-președinții formațiunii, Claudiu Târziu, a anunțat că este posibil inițierea unui referendum pe această temă.

„Este o idee și aceasta: de a declanșa un nou referendum, cum a fost în 2018, dar trebuie cântărite foarte bine toate elementele care ar face relevant un nou referendum pentru societate și care, desigur, să fie și validat.

Ne îngrijorează faptul că se transmite că o deviație sexuală, că a fi gay sau transsexual, este ceva normal, nu ceva care poate fi tratat medical. Din punctul nostru de vedere, copiii trebuie să fie primii protejați de propaganda LGBT – care le strică inocența. Mai mult, le formează o mentalitate greșită conform căreia normalitatea devine discutabilă și anormalitatea devine similară normalității”, a spus Târziu într-un interviu acordat Libertatea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Și te pomenești că de-alde Declic, Papaya și chiar STSul vor sta cu mâinile în sân în cazul unui referendum, nu? De când se tot coiesc să pară că renumără voturile de la un sector? Evident, presupunând totodată că turmele au și înțeles ceva după ultimul referendum. Parcă și văd deja conservatori și fețe bisericești frecându-și a grijă împăciuitoare mâinile și începând s-o scalde cu valorile iudeo-creștine.
    În Georgia s-a tranșat scurt problema acum câteva săptămâni. Noroc că noi suntem civilizați și avem democrație.

  2. O initiativa excelenta, in conformitate cu traditiile si religia majoritatii ROMANILOR . Nimeni nu are dreptul sa desconsidere aceste valori perene ale neamului nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...