ACTUALITATEAUR joacă tare: cere tuturor partidelor să se poziționeze față de propaganda...

AUR joacă tare: cere tuturor partidelor să se poziționeze față de propaganda gay în școli și anunță un posibil REFERENDUM

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cere partidelor parlamentare, PNL, PSD și UDMR să se pronunțe asupra prezenței activiștilor homosexualității în școli și grădinițe.

„Solicităm public liderilor politici de la Partidul Naţional Liberal, Partidul Social Democrat și UDMR să își facă cunoscut punctul de vedere cu privire la prezența activiștilor gay în grădinițele și școlile noastre.
Cetățenii români au dreptul să știe pe cine au trimis în Parlament”, a scris AUR pe pagina sa oficială de facebook.

Solicitarea AUR a anunțat elaborarea unui pachet legislativ care să vizeze limitarea reprezentării sau promovării propagandei homosexuale și transgender în școli. USRPLUS a anunțat deja că este împotriva unui asemenea proiect de protecție a minorilor.

De-asemenea, unul dintre co-președinții formațiunii, Claudiu Târziu, a anunțat că este posibil inițierea unui referendum pe această temă.

„Este o idee și aceasta: de a declanșa un nou referendum, cum a fost în 2018, dar trebuie cântărite foarte bine toate elementele care ar face relevant un nou referendum pentru societate și care, desigur, să fie și validat.

Ne îngrijorează faptul că se transmite că o deviație sexuală, că a fi gay sau transsexual, este ceva normal, nu ceva care poate fi tratat medical. Din punctul nostru de vedere, copiii trebuie să fie primii protejați de propaganda LGBT – care le strică inocența. Mai mult, le formează o mentalitate greșită conform căreia normalitatea devine discutabilă și anormalitatea devine similară normalității”, a spus Târziu într-un interviu acordat Libertatea.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. O initiativa excelenta, in conformitate cu traditiile si religia majoritatii ROMANILOR . Nimeni nu are dreptul sa desconsidere aceste valori perene ale neamului nostru.

  2. Și te pomenești că de-alde Declic, Papaya și chiar STSul vor sta cu mâinile în sân în cazul unui referendum, nu? De când se tot coiesc să pară că renumără voturile de la un sector? Evident, presupunând totodată că turmele au și înțeles ceva după ultimul referendum. Parcă și văd deja conservatori și fețe bisericești frecându-și a grijă împăciuitoare mâinile și începând s-o scalde cu valorile iudeo-creștine.
    În Georgia s-a tranșat scurt problema acum câteva săptămâni. Noroc că noi suntem civilizați și avem democrație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate