ACTUALITATEBaku: Defilare comună Turcia-Azerbaidjan în cinstea victoriei contra Armeniei. Prăzi de război...

Baku: Defilare comună Turcia-Azerbaidjan în cinstea victoriei contra Armeniei. Prăzi de război armene, plimbate prin fața lui Erdogan. Strigătele soldaților turci pe străzile din Baku

Azerbaidjan și Turcia au realizat o paradă militară comună la Baku, pentru a sărbători victoria în războiul contra Armeniei, în războiul din Nagorno – Karabagh, informează Global News.

Invitatul de onoare a fost președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, care alături de liderul azer Ilham Aliyev, a urmărit defilarea trupelor celor două țări.

Prin fața celor doi lideri a trecut inclusiv prada de război capturată de la Armata Armeniei: echipamente militare, dar și un panou cu toate numerele de înmatriculare ale vehiculelor distruse sau confiscate de către azeri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

„Dacă fascismul armean se va ridica din nou, rezultatul va fi același. Azerbaidjan le va rupe spatele cu pumnul său de fier”, a declarat Ilham Aliev.

Pe internet au apărut imagini cu repetițiile soldaților turci pentru paradă: strigătele de luptă ale trupelor lui Erdogan au impresionat privitorii, fiind descrise cu-adevărat înfricoșătoare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...