joi, februarie 29, 2024
ȘTIRIBaku: Defilare comună Turcia-Azerbaidjan în cinstea victoriei contra Armeniei. Prăzi de război...

Baku: Defilare comună Turcia-Azerbaidjan în cinstea victoriei contra Armeniei. Prăzi de război armene, plimbate prin fața lui Erdogan. Strigătele soldaților turci pe străzile din Baku

Azerbaidjan și Turcia au realizat o paradă militară comună la Baku, pentru a sărbători victoria în războiul contra Armeniei, în războiul din Nagorno – Karabagh, informează Global News.

Invitatul de onoare a fost președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, care alături de liderul azer Ilham Aliyev, a urmărit defilarea trupelor celor două țări.

Prin fața celor doi lideri a trecut inclusiv prada de război capturată de la Armata Armeniei: echipamente militare, dar și un panou cu toate numerele de înmatriculare ale vehiculelor distruse sau confiscate de către azeri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

„Dacă fascismul armean se va ridica din nou, rezultatul va fi același. Azerbaidjan le va rupe spatele cu pumnul său de fier”, a declarat Ilham Aliev.

Pe internet au apărut imagini cu repetițiile soldaților turci pentru paradă: strigătele de luptă ale trupelor lui Erdogan au impresionat privitorii, fiind descrise cu-adevărat înfricoșătoare.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE