ACTUALITATEBaku: Defilare comună Turcia-Azerbaidjan în cinstea victoriei contra Armeniei. Prăzi de război...

Baku: Defilare comună Turcia-Azerbaidjan în cinstea victoriei contra Armeniei. Prăzi de război armene, plimbate prin fața lui Erdogan. Strigătele soldaților turci pe străzile din Baku

Azerbaidjan și Turcia au realizat o paradă militară comună la Baku, pentru a sărbători victoria în războiul contra Armeniei, în războiul din Nagorno – Karabagh, informează Global News.

Invitatul de onoare a fost președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, care alături de liderul azer Ilham Aliyev, a urmărit defilarea trupelor celor două țări.

Prin fața celor doi lideri a trecut inclusiv prada de război capturată de la Armata Armeniei: echipamente militare, dar și un panou cu toate numerele de înmatriculare ale vehiculelor distruse sau confiscate de către azeri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

„Dacă fascismul armean se va ridica din nou, rezultatul va fi același. Azerbaidjan le va rupe spatele cu pumnul său de fier”, a declarat Ilham Aliev.

Pe internet au apărut imagini cu repetițiile soldaților turci pentru paradă: strigătele de luptă ale trupelor lui Erdogan au impresionat privitorii, fiind descrise cu-adevărat înfricoșătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite