ACTUALITATEAUR anunță un pachet legislativ care să limiteze reprezentarea sau promovarea în...

AUR anunță un pachet legislativ care să limiteze reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) inițiază demersurile privind elaborarea unui pachet legislativ care să limiteze reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex, informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției. Decizia vine ca urmare a consultării efectuate în rândul membrilor și simpatizanților săi, precizează sursa citată.

„Peste 98% dintre membrii și simpatizanții noștri susțin necesitatea implementării urgente a unei astfel de legislații, menite să apere copiii din grădinițe și școli. Prin acest demers suntem consecvenți cu pozițiile exprimate recent, de sprijinire a măsurilor similare adoptate de guvernul de la Budapesta, urmând să avem consultări și cu ceilalți parteneri conservatori din Europa”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

„AUR susține familia și valorile creștine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

Dacă un astfel de pachet de legi ar fi adoptat, România ar urma astfel pe calea Poloniei și Ungariei, țări care au adoptat mecanisme pentru protecția minorilor.

O inițiativă legislativă adoptată recent de Ungaria a stârnit furia Comisiei Europene. Premierul olandez, Mark Rutte, a spus chiar că Ungaria nu are ce căuta în UE din cauza acestei legi.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a spus că trebuie dusă „o bătălie culturală”, a civilizațiilor” față de țările din Est, referindu-se la poziția acestora față de homosexualitate.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT