duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEActiviștii LGBT și USRPLUS, la unison împotriva legii de protecție a minorilor...

Activiștii LGBT și USRPLUS, la unison împotriva legii de protecție a minorilor de propaganda gay și transgender inițiate de AUR. Iulian Bulai: E o aberație

Asociația Accept, care se ocupă cu promovarea homosexualității, solicită partidelor politice parlamentare să se distanțeze de proiectele legislative considerate de ei„iliberale” și anunțate public de AUR, informează un comunicat de presă publicat pe siteul oficial.

Proiectele legislative incriminate de Asociația „Accept” reprezintă anunțatele legi privind protecția minorilor, respectiv să limiteze reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex.

Asociația Accept consideră că proiectul AUR ar duce la „limitarea capacității copiilor să se protejeze”. În mod ciudat, Accept leagă proiectul de lege al AUR de creșterea numărului de mame minore.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„AUR prezintă noua sa inițiativă ca fiind pentru protecția copiilor, însă, în realitate, acesta limitează capacitatea copiilor să se protejeze. Elevii sunt beneficiarii de drept ai sistemului de educație, iar parcursul lor în viață depinde de accesul timpuriu la informații corecte și relevante, inclusiv despre sănătate, diversitate și drepturile omului. Educația înseamnă și informare despre sănătate sexuală și reproductivă, protecția împotriva infecțiilor cu transmitere sexuală, diminuarea numărului de sarcini nedorite la adolescente, dar și acces la informații științifice și corecte despre orientare sexuală și identitate de gen. Educația sexuală este mai ales importantă pentru că permite minorilor să ia decizii informate și să se protejeze de abuzuri”, arată comunicatul.

Așa cum era de așteptat, activiștii LGBT asociază AUR cu Rusia lui Putin și numesc partidul „dușman al democrației”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Să elimini cu bună știință din educația copiilor informații despre orice grup minoritar din România este un gest iresponsabil și care încalcă dreptul copiilor la educație, cenzurează actul didactic și înrăutățește condițiile deja precare din sistemul educațional românesc. Astăzi AUR vizează persoanele lesbiene, gay, bisexuale, transgender și intersex, mâine va viza minoritățile etnice sau alte grupuri minoritare. În lipsă de idei, AUR copiază politicile radicale din Rusia și Ungaria. Nu e nimic nou în încercarea AUR de a-i copia pe Putin și Viktor Orban. Dușmanii democrației au fost totdeauna solidari. Bucureștiul nu este însă nici Moscova, nici Budapesta. Am dovedit-o la Referendumul constituțional din 2018, vom dovedi încă o dată că aparținem familiei valorilor europene,” a declarat Teodora Roseti, Directoarea executivă a ACCEPT.

La rândul său, deputatul USR, Iulian Bulai, a numit proiectul „o aberație” căreia partidul său i se va opune.

„Asistăm la o competiție a urii și a intoleranței din partea unui partid parlamentar care se vrea a fi serios, dar care își ia ca exemple partide extremiste și țări care sunt date la o parte în UE, care sunt marginalizate, pentru că nu înțeleg că trebuie să ne raportăm cu respect și cu demnitate față de toate persoanele, indiferent de orientarea lor, indiferent de apartenența lor etnică sau de orientarea lor sexuală. Asta face AUR acum, ostilizează o categorie socială din România și mai mult, creează o falsă problemă. În România, doar 7% dintre copii au acces la o minimă educație sexuală, care este educația sexuală clasică”, a spus la RFI vicepreședintele USR PLUS Iulian Bulai, în contextul proiectului anti-LGBT anunțat de AUR, informează Mediafax.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

El a anunțat că USR PLUS se va opune proiectului AUR în Parlament.

„Eu cred că noi, ce de la USR PLUS, ne vom opune unor asemenea aberații și ca la referendumul pentru definirea familiei în Constituție, eu cred că USR-ul se va opune și colegii mei din Parlament și cu mine vom vota împotriva acestui proiect. Nu am văzut acest proiect, nu știu dacă este depus, nu am avut o discuție la grupul parlamentar, pentru că este o știre foarte proaspătă și nici nu am discutat cu ceilalți colegi din conducerea partidului, dar sentimentul meu este că ne vom opune unei asemenea inițiative”,a conchis Bulai.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

8 COMENTARII

  1. AUR are o intiativa normala si nuna! Usereplus trebuie sa dispara din parlament pentru ca reprezinta un partid extremist cu scopuri exclusiv kur kubee si care pana acum su gestionat dezastruos Romania!

  2. Astia nu se lasa până nu-i iau romanii in varful furcilor…se joaca cu chibritul pe langa benzinarie…de fapt nici nu cred ca sunt romani indivizii astia, cine stie cum au fost “parasutati” pe aici cu ceva ani in urma, cu buletine romanesti in buzunare si stalcind limba română…poate ne zice SRI-ul

  3. Aberaţie eşti tu cu mă-ta, băi mutantule. Am deschis o enciclopedie la definiţia “aberaţie” şi am găsit poza ta acolo.

  4. Bulai și ACCEPT admit că vor indoctrinare sexuală a minorilor.

    Prin asta a ieșit la iveală și scopul pentru care agită obsesiv așa zisa educație sexuală.

    Activiști dubioși, fără skill-uri, fără pregătire profesională și fără acreditări vor să ajungă la copiii noștri in școli prin tot felul parteneriate stat-privat. O să vină pornografie, sexualizarea discursului si imaginarului copiilor de clasa ac4-a, promovarea masturbării și a ciudățeniilor de tip bărbatul femei și femeia cu barbă .

  5. LGBTQUSRPLUS lupta impotriva minorilor. Intotdeauna dealungul istoriei cei care s-au luat de copii au pierit. Astept cu nerabdare disparitia voastra( in chinuri daca se poate).

  6. Da cine sunt Accept ăștia de două ordine de parcă simt guvernul României, cine naiba conduce țara asta Parlamentul sau ONG lui peste

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE