ACTUALITATE AUR, după ce bilanțul incendiului de la Matei Balș a ajuns la...

AUR, după ce bilanțul incendiului de la Matei Balș a ajuns la 9 morți: Unde este Tudor Chirilă, unde e Lucian Mîndruță, unde e Moise Guran, unde e bătrânul bolșevic Mihai Șora? Unde sunt tinerii „frumoși și liberi”?

Partidul AUR a reacționat dur după ce autoritățile au anunțat că bilanțul victimelor incendiului de la Institutul Matei Balș, de vineri, a ajuns la nouă morți.

Într-un mesaj publicat pe pagina oficială a partidului, cei de la AUR i-au acuzat pe Tudor Chirilă, Lucian Mîndruță și pe alte personalități care au protestat în trecut în cazuri asemănătoare de ipocrizie.

„În această dimineață, încă o persoană și-a pierdut viața, în urma incendiului de la Matei Balș. Unde sunt protestatarii de serviciu, unde sunt formatorii de opinie, unde este Tudor Chirilă, unde e Lucian Mîndruță, unde e Moise Guran, unde e bătrânul bolșevic Mihai Șora? Unde sunt tinerii „frumoși și liberi”? Unde sunt luminițele de la telefoane? Corupția nu mai ucide, acum? #opritiipocrizia”, a reacționat AUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite