ACTUALITATEAUR, după ce bilanțul incendiului de la Matei Balș a ajuns la...

AUR, după ce bilanțul incendiului de la Matei Balș a ajuns la 9 morți: Unde este Tudor Chirilă, unde e Lucian Mîndruță, unde e Moise Guran, unde e bătrânul bolșevic Mihai Șora? Unde sunt tinerii „frumoși și liberi”?

Partidul AUR a reacționat dur după ce autoritățile au anunțat că bilanțul victimelor incendiului de la Institutul Matei Balș, de vineri, a ajuns la nouă morți.

Într-un mesaj publicat pe pagina oficială a partidului, cei de la AUR i-au acuzat pe Tudor Chirilă, Lucian Mîndruță și pe alte personalități care au protestat în trecut în cazuri asemănătoare de ipocrizie.

„În această dimineață, încă o persoană și-a pierdut viața, în urma incendiului de la Matei Balș. Unde sunt protestatarii de serviciu, unde sunt formatorii de opinie, unde este Tudor Chirilă, unde e Lucian Mîndruță, unde e Moise Guran, unde e bătrânul bolșevic Mihai Șora? Unde sunt tinerii „frumoși și liberi”? Unde sunt luminițele de la telefoane? Corupția nu mai ucide, acum? #opritiipocrizia”, a reacționat AUR.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...