ACTUALITATEAUR, după ce bilanțul incendiului de la Matei Balș a ajuns la...

AUR, după ce bilanțul incendiului de la Matei Balș a ajuns la 9 morți: Unde este Tudor Chirilă, unde e Lucian Mîndruță, unde e Moise Guran, unde e bătrânul bolșevic Mihai Șora? Unde sunt tinerii „frumoși și liberi”?

Partidul AUR a reacționat dur după ce autoritățile au anunțat că bilanțul victimelor incendiului de la Institutul Matei Balș, de vineri, a ajuns la nouă morți.

Într-un mesaj publicat pe pagina oficială a partidului, cei de la AUR i-au acuzat pe Tudor Chirilă, Lucian Mîndruță și pe alte personalități care au protestat în trecut în cazuri asemănătoare de ipocrizie.

„În această dimineață, încă o persoană și-a pierdut viața, în urma incendiului de la Matei Balș. Unde sunt protestatarii de serviciu, unde sunt formatorii de opinie, unde este Tudor Chirilă, unde e Lucian Mîndruță, unde e Moise Guran, unde e bătrânul bolșevic Mihai Șora? Unde sunt tinerii „frumoși și liberi”? Unde sunt luminițele de la telefoane? Corupția nu mai ucide, acum? #opritiipocrizia”, a reacționat AUR.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate