ACTUALITATEFlorin Cîțu îl contrazice pe Dan Barna, după ce acesta a spus...

Florin Cîțu îl contrazice pe Dan Barna, după ce acesta a spus că mersul la mall ar trebui să fie condiționat de vaccinare: Scenarii au mai fost și în trecut

Vicepremierul Dan Barna a declarat, vineri, că în Coaliție și în Guvern au avut loc discuții despre stimularea campaniei de vaccinare, în condițiile în care autoritățile se tem de valul patru al pandemiei.

Printre posibilele măsuri, Barna a anunțat că românii vor putea merge la mall în weekend doar dacă sunt vaccinați. De asemenea, vicepremierul a precizat că sunt luate în calcul tombole cu utilaje agricole pentru cei care se vaccinează, pentru a încuraja campania de vaccinare în mediul rural.

Florin Cîţu îl contrazice pe vicepremierul Barna și spune că nu s-a ajuns încă la o decizie în acest sens.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu vreau să comentez, nu s-a ajuns la nicio decizie. V-am obișnuit să ies și să anunț deciziile care se iau. Așa, scenarii au mai fost și în trecut, când s-a propus de la ministerul Sănătății carantinarea Capitalei, iar eu nu am fost de acord”, a declarat Florin Cîțu, potrivit DCNews.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. PLANUL ESTE IN VALURI. Ca sa intelegeti „schema”. Se anunta o masura absurda, orwelliana, pentru a se „pipai” reactia societatii. Dupa ce poolimea se oripileaza si reactioneaza – exact ca oile cand se sperie de taiere – se aplica o „masura mai blanda”. este totul in valuri testandu-se marja reactiei oificatilor. nu trebuie sa ingrozesti rumegatoarele cand le bagi pe culoarul care duce la taiere. o facu cu „blandete”… ROMANIA TREZESTE-TE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...