ACTUALITATEFlorin Cîțu îl contrazice pe Dan Barna, după ce acesta a spus...

Florin Cîțu îl contrazice pe Dan Barna, după ce acesta a spus că mersul la mall ar trebui să fie condiționat de vaccinare: Scenarii au mai fost și în trecut

Vicepremierul Dan Barna a declarat, vineri, că în Coaliție și în Guvern au avut loc discuții despre stimularea campaniei de vaccinare, în condițiile în care autoritățile se tem de valul patru al pandemiei.

Printre posibilele măsuri, Barna a anunțat că românii vor putea merge la mall în weekend doar dacă sunt vaccinați. De asemenea, vicepremierul a precizat că sunt luate în calcul tombole cu utilaje agricole pentru cei care se vaccinează, pentru a încuraja campania de vaccinare în mediul rural.

Florin Cîţu îl contrazice pe vicepremierul Barna și spune că nu s-a ajuns încă la o decizie în acest sens.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu vreau să comentez, nu s-a ajuns la nicio decizie. V-am obișnuit să ies și să anunț deciziile care se iau. Așa, scenarii au mai fost și în trecut, când s-a propus de la ministerul Sănătății carantinarea Capitalei, iar eu nu am fost de acord”, a declarat Florin Cîțu, potrivit DCNews.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. PLANUL ESTE IN VALURI. Ca sa intelegeti “schema”. Se anunta o masura absurda, orwelliana, pentru a se “pipai” reactia societatii. Dupa ce poolimea se oripileaza si reactioneaza – exact ca oile cand se sperie de taiere – se aplica o “masura mai blanda”. este totul in valuri testandu-se marja reactiei oificatilor. nu trebuie sa ingrozesti rumegatoarele cand le bagi pe culoarul care duce la taiere. o facu cu “blandete”… ROMANIA TREZESTE-TE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT