ACTUALITATEASCOR București și Asociația pentru copii și bătrâni Sf.Hristofor organizează colecta „Ajută...

ASCOR București și Asociația pentru copii și bătrâni Sf.Hristofor organizează colecta „Ajută la nevoie“, ediția a III-a

ASCOR București și Asociația pentru copii și bătrâni „Sf.Hristofor” organizează a treia ediție a colectei „Ajută la nevoie”, dedicată oamenilor nevoiași din București și din județul Ilfov.

R3media este partener media al evenimentului.

„Chiar dacă se apropie vacanța copiilor și perioada concediilor, trebuie să ne gândim și la cei care sunt cuprinși de suferință, nesiguranță și neîncredere în ziua de mâine, din cauza lipsurilor materiale și financiare pe care le resimt. Astfel, nevoiașii ne așteaptă să le fim alături, cu speranța că îi vom ajuta ca de obicei, la nevoie, acum, ci nu doar de sărbători.
Vom pregăti pachete cu rechizite școlare, cu alimente neperisabile (făină, mălai, orez etc.) și produse igienico-sanitare.
Pentru produsele perisabile, vă rugăm să realizați donații în bani, direct în contul Asociației Sfântul Hristofor, cont deschis la BCR, Sucursala Unirea.
CONT: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Titular: Asociația Sf. Hristofor
Detalii de plată: „Ajut la nevoie!”

Așteptăm donațiile dumneavoastră la Sediul ASCOR, până la data de 23 iulie!
Adresa: Str. Doamnei, nr. 18, Sector 3, București.
Persoană de contact: Ioana – 0721 093 901
Haideți să ajutăm cu drag la nevoie!”, sună anunțul celor două asociații.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...