duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEArnold Schwarzenegger i-a comparat pe revoltații de la Capitoliu cu naziștii și...

Arnold Schwarzenegger i-a comparat pe revoltații de la Capitoliu cu naziștii și spune că Donald Trump a încercat o lovitură de stat

Arnold Schwarzenegger i-a comparat pe cei care au luat parte la incidentele de la Capitoliu de miercuri seară cu naziștii care au realizat „Noaptea de cristal”, infamul pogrom anti-evreiesc din 1938.

Într-un mesaj publicat pe Twitter – acolo unde președintele în exercițiu al SUA nu mai are voie să scrie – fostul star de film spune că Donald Trump „va intra în istorie drept cel mai slab președinte dintotdeauna”.

El a amintit că a venit în America în postura de imigrant din Austria și cunoaște bine ce înseamnă „Noaptea de cristal”, care a fost o „noapte de violență împotriva evreilor, executată în 1938 de echivalentul nazist al celor de la Proud Boys (o grupare de dreapta din SUA – n.r)”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Miercuri a fost ziua de cristal în Statele Unite”, a adăugat el.

Schwarzenegger a dezvăluit că tatăl său, cuprins de vinovăție pentru rolul Austriei în război, venea acasă beat și își va bătea frecvent soția în fața copiilor.

„Așadar, fiind din Europa, am văzut direct cum lucrurile se pot scăpa de sub control”, a spus el. „Știu că există frica în această țară și în întreaga lume că așa ceva s-ar putea întâmpla aici.”

El a susținut că președintele Donald Trump „a căutat să anuleze rezultatele alegerilor, ale unor alegeri corecte. El a căutat o lovitură de stat înșelând oamenii cu minciuni. Actorul a mai spus că politicienii republicani care îl susțin pe președinte sunt „complici” cu acei protestatari care au luat cu asalt Capitolul.

Mai târziu în videoclip, el a scos o sabie despre care a spus că este din filmul Conan Barbarul. „Democrația noastră este ca oțelul acestei săbii”, a spus el. „Cu cât este mai temperat, cu atât devine mai puternic.”

El a concluzionat: „Președinte ales Biden, suntem alături de tine astăzi, mâine și pentru totdeauna!”

Schwarzenegger nu a condamnat public distrugerea pe scară largă cauzată de revoltele Black Lives Matter și Antifa, care au făcut daune materiale în valoare de 2 miliarde de dolari în orașele din întreaga țară anul trecut.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE