joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEAmericanii s-au săturat de propagandă. Tricoul hocheistului care n-a vrut să participe...

Americanii s-au săturat de propagandă. Tricoul hocheistului care n-a vrut să participe la „sărbătorirea LGBT” se vinde ca pâinea caldă

Tricoul hocheistului Ivan Provorov, de la Philadelphia Flyers din Liga nord-americană de hochei (NHL), este aproape epuizat pe magazinul oficial al competiției, relevă Breitbart. Singurele mărimi disponibile mai sunt cele pentru copiii foarte mici.

Fanii hocheiului și nu numai s-au grăbit să-i cumpere tricoul cu numărul 9 pe spate, după ce hocheistul rus a refuzat să ia parte la un eveniment de „sărbătorire” a LGBT, ce a avut loc înaintea unei partide din această săptămână.

Fundașul de 27 de ani a spus, după meci, că respectă alegerile tuturor, dar că și el alege să-și respecte credința ortodoxă și pe sine însuși.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pentru acest gest, Provorov a fost numit „homofob” de către mulți jurnaliști, ba chiar unii au cerut și suspendarea lui. Antrenorul său, însă, dar și NHL l-au apărat, afirmând că deși susțin drepturile LGBT, susțin și drepturile fiecărui jucător de a avea opinii proprii.

Poziția ligii nord-americane a fost oarecum surprinzătoare, dat fiind presiunea mediatică a activiștilor LGBT și propensiunea liderilor NHL de a ceda în fața acestora.

Provorov a fost, însă, apărat de majoritatea comentatorilor conservatori din SUA, inclusiv de cei care sunt homosexuali. Printre aceștia s-au numărat Richard Grenell, fost consilier al președintelui Trump sau ziaristul Brad Polumbo, de la Newsweek.

Liderul religios Franklin Graham sau activistul Charlie Kirk l-au lăudat pe Provorov.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate