luni, mai 20, 2024
ACTUALITATELiviu Dragnea, PRIMELE declarații după audiere: Am suportat și îndurat toate...

Liviu Dragnea, PRIMELE declarații după audiere: Am suportat și îndurat toate abuzurile în 9 luni de zile

Liviu Dragnea a spus miercuri, în fața judecătorilor, la audierea prin videoconferință, că a îndurat „toate abuzurile în 9 luni de zile” și nu înțelege de ce nu este eliberat condiționat., informează Antena 3. Aceste reacții vin după ce magistrații Tribunalului București au amânat până joi decizia privind eliberarea condiționată a fostului lider social-democrat.

„Sunt o persoană care nu are un comportament jignitor, am suportat și îndurat toate abuzurile în 9 luni de zile, muncă, hrană, sănătate, asistență juridică.

Nu am avut nicio reacție violentă, am participat la toate cursurile pe care le-am cerut. Mi-au zis că sunt prizonierul propriei mele educații.

Nu am înțeles de ce am fost adus aici și nu înțeleg de ce nu beneficiez de eliberare condiționată.”, a declarat Liviu Dragnea, imediat după audieri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întrebată ce șanse sunt ca Liviu Dragnea să fie eliberat joi, Flavia Teodosiu, avocatul domnului Dragnea, a răspuns:

„În mod normal, după părerea mea, șansele sunt de 100%, având în vedere că sunt îndeplinite toate condițiile prevăzute de lege, atât de legea română, cât și de legea europeană.”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE