ACTUALITATELiviu Dragnea, PRIMELE declarații după audiere: Am suportat și îndurat toate...

Liviu Dragnea, PRIMELE declarații după audiere: Am suportat și îndurat toate abuzurile în 9 luni de zile

Liviu Dragnea a spus miercuri, în fața judecătorilor, la audierea prin videoconferință, că a îndurat „toate abuzurile în 9 luni de zile” și nu înțelege de ce nu este eliberat condiționat., informează Antena 3. Aceste reacții vin după ce magistrații Tribunalului București au amânat până joi decizia privind eliberarea condiționată a fostului lider social-democrat.

„Sunt o persoană care nu are un comportament jignitor, am suportat și îndurat toate abuzurile în 9 luni de zile, muncă, hrană, sănătate, asistență juridică.

Nu am avut nicio reacție violentă, am participat la toate cursurile pe care le-am cerut. Mi-au zis că sunt prizonierul propriei mele educații.

Nu am înțeles de ce am fost adus aici și nu înțeleg de ce nu beneficiez de eliberare condiționată.”, a declarat Liviu Dragnea, imediat după audieri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întrebată ce șanse sunt ca Liviu Dragnea să fie eliberat joi, Flavia Teodosiu, avocatul domnului Dragnea, a răspuns:

„În mod normal, după părerea mea, șansele sunt de 100%, având în vedere că sunt îndeplinite toate condițiile prevăzute de lege, atât de legea română, cât și de legea europeană.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT