ACTUALITATEAjutor de la părintele Ciprian Grădinaru și voluntarii CMN pentru Spitalul Fundeni...

Ajutor de la părintele Ciprian Grădinaru și voluntarii CMN pentru Spitalul Fundeni și pentru Institutul Oncologic. Au fost achiziționate și distribuite 1.000 de pături și peste 50.000 de măști

Părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru și voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au continuat demersurile de a ajuta spitalele în contextul pandemiei, ultimul sprijin fiind pentru Institutul Clinic Fundeni și pentru Institutul Oncologic, a anunțat, miercuri, pe Facebook, coordonatorul voluntarilor CMN, Dănuț Prună.

Astfel, la Institutul Clinic Fundeni au fost distribuite 1.000 de pături, 5.000 măști pentru adulți și 1.700 măști pentru copii. Totodată, la Institutul Oncologic București au fost distribuite 50.0000 măști pentru adulți.

Totodată, la sfârșitul săptămânii trecute, voluntarii CMN au dus darurile Sfântului Nicolae la 300 de copii din 7 localități prahovene și ilfovene. Este vorba de Bâra, Lacul Turcului, Sălciile și Meri din județul Prahova și Balta Neagră, Nuci și Moara Vlăsiei din județul Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite