duminică, ianuarie 29, 2023
EDUCAȚIEAdrian Papahagi: M-aș bucura ca PNL să se rupă de genialul Președinte...

Adrian Papahagi: M-aș bucura ca PNL să se rupă de genialul Președinte Iohannis și să-l lase să implementeze gloriosul program „România educată sexual” – adevărata prioritate a națiunii

Filologul Adrian Papahagi a scris, într-o postare pe Facebook, că s-ar bucura ca Partidul Național Liberal să se dezică de președintele României, Klaus Iohannis, întrucât acesta dorește să implementeze o agendă „sexomarxistă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„M-aș bucura ca PNL să se rupă de genialul Președinte Iohannis. Să-l lase să implementeze cu Ioniță, Tapalagă, Mîndruță, Andrei Caramitru, Raețchi, Cioloș, Barna și alte tonomate sexomarxiste de centru-dreapta-stânga postmodern gloriosul program “România educată sexual” – adevărata prioritate a națiunii.

Iohannis a avut două mari merite, pentru care și cei care îl disprețuiesc au fost nevoiți să-l voteze: nu era Ponta, și nici Dăncilă. Ce-i drept că oricare din portarii de la Facultatea noastră îndeplinea cu brio aceste condiții.”, a precizat Adrian Papahagi, conferențiar universitar în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate