EDUCAȚIEAdrian Papahagi: M-aș bucura ca PNL să se rupă de genialul Președinte...

Adrian Papahagi: M-aș bucura ca PNL să se rupă de genialul Președinte Iohannis și să-l lase să implementeze gloriosul program „România educată sexual” – adevărata prioritate a națiunii

Filologul Adrian Papahagi a scris, într-o postare pe Facebook, că s-ar bucura ca Partidul Național Liberal să se dezică de președintele României, Klaus Iohannis, întrucât acesta dorește să implementeze o agendă „sexomarxistă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„M-aș bucura ca PNL să se rupă de genialul Președinte Iohannis. Să-l lase să implementeze cu Ioniță, Tapalagă, Mîndruță, Andrei Caramitru, Raețchi, Cioloș, Barna și alte tonomate sexomarxiste de centru-dreapta-stânga postmodern gloriosul program „România educată sexual” – adevărata prioritate a națiunii.

Iohannis a avut două mari merite, pentru care și cei care îl disprețuiesc au fost nevoiți să-l voteze: nu era Ponta, și nici Dăncilă. Ce-i drept că oricare din portarii de la Facultatea noastră îndeplinea cu brio aceste condiții.”, a precizat Adrian Papahagi, conferențiar universitar în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...