vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEAdministrația Joe Biden a strecurat 3,5 miliarde destinate „procesării migranților” în ajutorul...

Administrația Joe Biden a strecurat 3,5 miliarde destinate „procesării migranților” în ajutorul pentru Ucraina

Administrația Joe Biden a inclus tacit în ajutorul de 95 de miliarde destinat Ucrainei, Israelului și Taiwanului, suma de 3,5 miliarde de dolari pentru crearea de noi centre pentru procesarea migranților, informează site-ul mihailneamțu.

Mai mult, din aceștia, 481 de milioane de dolari sunt destinați pentru înlesni așezarea migranților deja sosiți în SUA în orașele americane. Cele 3,5 miliarde de dolari au fost acordate Departamentului de Stat, care lucrează cu numeroase grupuri internaționale care hrănesc și transportă migranții în drumul lor spre Statele Unite.

Adjuncții lui Biden folosesc acum programele pentru refugiați ca o anexă la politica lor de migrație “echitabilă” care extinde diversitatea. De exemplu, adjuncții lui Biden au folosit programul în martie pentru a importa 3.009 migranți din „țări sigure și democratice” precum El Salvador și Guatemala.

De asemenea, administrația folosește fondurile pentru refugiați pentru a extinde rutele de migrație din multe țări africane și musulmane. În martie, au atras 12.018 persoane din Congo, plus 16.732 de migranți din țările musulmane Afganistan, Siria, Pakistan, Irak și Eritreea, potrivit unui raport citat de Breitbart.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE