sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEA scăpat de naziști, dar nu scapă de dictatură. Un tribunal din...

A scăpat de naziști, dar nu scapă de dictatură. Un tribunal din Germania a decis s-o vaccineze forțat pe o supraviețuitoare a holocaustului

Un tribunal din Germania a decis că Inna Jvenațkaia, o femeie de 85 de ani care a supraviețuit holocaustului, trebuie vaccinată cu forța și internată într-un azi psihiatric, relevă The Jerusalem Post.

Un tribunal din Stuttgart, statul Baden-Wurttemberg, a decis că femeia de 85 de ani, supraviețuitoare a lagărelor naziste, trebuie vaccinată forțat împotriva Covid-19, declanșând proteste în comunitatea evreiască.

Compozitoarea a fost considerată drept „instituționabilă”, dar presa din Austria a prezentat un reportaj în care femeia susține că nu vrea să se vaccineze pentru că se teme pentru viața ei și nici nu reprezintă un pericol pentru alte persoane.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Martin Arieh Rudolph, liderul comunității evreiești din Bamberg, Bavaria, a cerut ajutorul omologilor din Stuttgart, pentru a o ajuta pe femeia de 85 de ani. Până la urmă, un tribunal superior a admis apelul înaintat de avocatul femeii, Holger Fischer, așa că momentan a scăpat de inocularea forțată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE