ȘTIRI31 de corporații globale fac presiuni pentru legalizarea căsătoriilor unisex: susțin, în...

31 de corporații globale fac presiuni pentru legalizarea căsătoriilor unisex: susțin, în mod STUPEFIANT, că românii au părăsit țara pentru că România ar discrimina LGBT

„Open for bussines”, o coaliție formată din 31 de corporații globale, susține în mod stupefiant, că românii au plecat din țară din cauză că persoanele LGBT nu ar avea mai multe drepturi, informează un comunicat de presă.

Din coaliție fac parte, printre alții, Facebook, Google, Microsoft, IBM, Mastercard, IKEA sau Unilever. Conform documentului, românii au plecat din țară în număr masiv din faptului că țara noastră ar practica „discriminarea persoanelor LGBT+ ”.

„România, alături de Polonia, Ungaria și Ucraina, are mari ambiții de creștere economică, în special în contextul pandemiei, dar raportul arată că discriminarea persoanelor LGBT+ frânează această creștere, în special din cauza exodului de oameni tineri, educați și talentați, lipsa competitivității economice și capacității reduse de inovare. Exodul creierelor reprezintă și o problemă majoră a României care și-a pierdut 7,3% din populație anual între 2000 și 2015, fiind precedată doar de Siria”, susține documentul, fără a prezenta vreo dovadă.

Nicio cercetare sociologică realizată în ultimii 20 de ani nu a indicat „discriminarea LGBT” drept motiv pentru părăsirea țării.

Conform documentului, dacă România ar legaliza căsătoriile între persoanele de același sex și ar permite adopția de copii de către aceștia, în țara noastră ar veni mai mulți homosexuali și lesbiene, care ar contribui la creșterea economică, inclusiv prin turism. Nu este clar ce-i împiedică pe homosexuali să vină în România ca turiști, de vreme ce nu există nicio discriminare pentru turiști în țara noastră.

„Țările din regiune, printre care și România, ar avea de câștigat dacă ar deveni mai deschise și mai primitoare cu turiștii LGBT+ și lucrătorii calificați din străinătate, precum și cu persoanele LGBT+ care locuiesc acolo. Țările incluzive cu persoanele LGBT+ sunt mai bine poziționate pentru a profita de puterea de cumpărare ridicată, crescândă și de nivel mondial a consumatorilor LGBT+. Comunitatea LGBT+ mondială reprezintă o economie de 3,9 trilioane USD, mai mare decât economia Germaniei”, precizează Open for Bussines.

Partener al Open for Bussines este Romanian Diversity Chamber of Commerce, o organizație condusă de avocatul Perry Zizzi. Acesta a intrat în atenția presei după ce s-a aflat că Zizzi și concubinul său își obliga fetița de 4 ani să vadă bărbați goi în vestiarele sălilor de fitness. Acesta se plângea că nu poate să adopte copii, din cauza legislației din România.

Iată membrii Coaliției pentru LGBT:

Accenture

American Express

AT&T

Barclays

BCG

Brunswick

Burberry

Diageo

Dow

Deutsche Bank

EY

Facebook

GSK

Google

IBM

Inditex

IKEA

KPMG

Linklaters

L’Oreal

MasterCard

McKinsey & Company Microsoft

PWC

RELX Group

Standard Chartered

Tesco

Thomson Reuters Unilever

Virgin

WeWork

 

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

 1. Foarter interesant! Dar cum puii mei sa contribuie la economia turistica a Romaniei dezaxatii care sunt cam pana in 1% din populatia Romaniei? Ceva nu se leaga! Asta e propaganda elghebete clara!

 2. Nu mai folositi si cumparati produsele acestor jigodii.Se folosesc de snobismul,ipocrizia si prostia noastra.Ce ne mai plangem?

 3. Vai,

  milioane de homosexuali munceau pe rupte și au fugit din țară din cauza schingiuirilor la care au fost supuși

  Vai ce dramatic a scăzut PIB-ul – nu pădurile rase de corporații sunt problema. Nuuu! Nu petrolul, aurul și cuprul luat de corporații sunt problema! Nu diabetul de masă cauzat de Cola e problema. Nu poluarea masivă făcută de corporații este problema! Nu evaziunea fiscală a coporațiilor protejate de ambasade! Nu gazul care va fi luat fără redevențe decente! Nu scutirea de impozit a băncilor austriece și olandeze de către Câțu!

  Nu ! Circulați, nimic de văzut !

  Problema e superminoritatea homosexualilor care plecând a luat cu ea jumate din PIB pe care ea il producea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate