duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Un cercetător de la universitatea MIT spune că vaccinarea copiilor...

VIDEO | Un cercetător de la universitatea MIT spune că vaccinarea copiilor împotriva Covid trebuie evitată cu orice preț. Dr. Stephanie Seneff: Boosterele vor avea efecte DEVASTATOARE asupra copiilor pe termen lung

Un om de știință de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) a declarat joi că părinții ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru a evita să le administreze copiilor vaccinul împotriva coronavirusului, insistând că potențialele efecte negative depășesc cu mult beneficiile, scrie Breitbart.

Cercetătorul consideră că este „revoltător să administrezi vaccinuri tinerilor, deoarece aceștia au un risc foarte, foarte scăzut de a muri din cauza COVID”, a spus dr. Stephanie Seneff într-un interviu în direct cu Laura Ingraham la Fox News joi seară.

Seneff, cercetător senior la Laboratorul de Informatică și Inteligență Artificială al MIT, a spus că posibilele beneficii pentru copii de la vaccinul împotriva coronavirusului sunt minime și „când te uiți la potențialul rău pe care-l pot produce aceste vaccinuri, pur și simplu nu are niciun sens”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că autoritățile române au anunțat începerea campaniei de vaccinare la copiii între 5 și 11 ani, pe 26 ianuarie. În comunicatul CNCAV nu se menționează absolut nimic despre potențiale efecte adverse ale vaccinurilor asupra copiilor.

Ea a avertizat mai ales împotriva boosterelor, afirmând că un astfel de tratament „va fi devastator pe termen lung”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Părinții nu ar trebui să fie presați să își vaccineze copiii, a spus Seneff, ci mai degrabă „ar trebui să facă tot ce pot pentru a evita acest lucru, absolut tot ce pot”.

Într-un articol din 2021, scris în colaborare cu Dr. Greg Nigh, un medic naturist oncolog, și publicat în Jurnalul Internațional de Teorie, Practică și Cercetare a Vaccinului, revizuit de colegi, Seneff a remarcat că „apariția excepțional de rapidă” a acestor vaccinuri prin studii controlate și în desfășurarea în masă „ ridică multiple probleme de siguranță”.

Insuficient cercetată, se afirmă în articol, este „relația potențială a vaccinurilor cu o gamă largă de patologii induse atât acute, cât și pe termen lung, cum ar fi tulburările de sânge, bolile neurodegenerative și bolile autoimune”.

Producția accelerată și fără precedent a vaccinurilor înseamnă că acestea nu au „istorie și context în raport cu care să se evalueze pe deplin riscurile, beneficiile sperate, siguranța și viabilitatea pe termen lung acestora, pentru a fi o contribuție pozitivă la sănătatea publică”, au declarat autorii în articolul intitulat „Worse Than the Disease? Analizarea unor posibile consecințe neintenționate ale vaccinurilor ARNm împotriva COVID-19.”

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
  De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. Ba de ce nu? Nu, este recomandat ca waxxxeeerroizii să-și injecteze hăndeii.
  Da, da, pentru o primenire a societății, pentru deratizarea sa.

  • Sa nu exageram, totusi. Cadem dup-aia in pacatul lor (condamnarea celor care aleg diferit) si facem jocul celor care vor sa incurajeze 2 falii.

   Nu am vazut nevaccinati care sa aiba ceva cu cei care s-au vaccinat sau care sa jigneasca. Rar
   Majoritatea reactiilor negative din societate sunt generate de intentia de a vaccina cu japca.

   In acest caz oamenii reactioneaza…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate