ACTUALITATEZeci de mii de americani sunt așteptați la mitingul lui Trump, a...

Zeci de mii de americani sunt așteptați la mitingul lui Trump, a cărui cotă de popularitate este mai mare ca niciodată

O mulțime foarte mare de simpatizanți ai fostului președinte este așteptată la mitingul organizat sâmbătă în statul Iowa, după sondajele pozitive și speculațiile legate de o nouă candidatură, în 2024. Donald Trump este principala figură politică ce va urca pe scena evenimentului intitulat „Salvați America”, alături de Mariannette Miller-Meeks și Ashley Hinson, membre ale Camerei Reprezentanților, și ministrul Agriculturii din Iowa, Mike Naig.

Organizatorii spun că așteaptă zeci de mii de participanți, după ce rezultatele unui sondaj Mediacom Iowa Poll a arătat că Trump este mai popular ca niciodată în statul pe care l-a câștigat cu ușurință atât în 2016, cât și în 2020.

53% dintre locuitorii statului au o părere pozitivă despre Trump, iar 45% una negativă. Potrivit agenției, sunt cele mai bune cifre pe care fostul președinte le-a înregistrat vreodată în Iowa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Un deznodământ favorabil al mitingului ar putea fi încă un semnal care să arate că Trump va decide în cele din urmă să candideze din nou în 2024, după ce a cochetat cu ideea chiar imediat după ce a părăsit Casa Albă, scrie SmartRadio.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...