ACTUALITATEZeci de cercetători de vârf de la laboratorul Los Alamos, cu „cele...

Zeci de cercetători de vârf de la laboratorul Los Alamos, cu „cele mai înalte certificate de securitate“, refuză să se vaccineze și protestează împotriva administrației Biden

Cum termenul dat de administrația Biden pentru vaccinarea obligatorie a trecut, vineri, în ultimele zile, angajații, inclusiv specialiști de vârf în inginerie nucleară și oameni de știință, au ieșit literalmente în stradă în afara laboratorului din Los Alamos, unde se desfășoară programe cu regim extrem de special, pentru a protesta împotriva ordinului executiv emis de Joe Biden, care le impune să se vaccineze cu prima doză de vaccin anti-Covid sub amenințarea concedierii.

Un judecător a respins, vineri, solicitarea depusă de 114 angajați de la laborator de a bloca intrarea în vigoare a mandatului de vaccinare pentru unitatea de cercetare nucleară.

Publicația The Hill a transmis că „lucrătorii de la laboratorul New Mexico, unde s-a creat bomba atomică, au intentat un proces, susținând că excepțiile de la regula impunerii vaccinării sunt refuzate fără o justificare adecvată”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai exact, muncitorii, printre care zeci de oameni de știință, se opun contractorului federal Triad National Security LLC, care conduce laboratorul, ce are un contract cu Departamentului Energiei din SUA, fiind astfel supus ordinului emis de Joe Biden.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Nu este clar dacă specialiștii și personalul au fost concediați după ce a expirat termenul limită sau dacă există negocieri sau înțelegeri în curs.

Însă specialiștii din Los Alamos sunt considerați extrem de valoroși atât pentru laboratorul nuclear cu regim special, cât și pentru securitatea națională, având în vedere nivelul lor de autorizare emis de guvern.

Conform publicației Zerohedge, mass-media locală a transmis știri despre protestele apărute luni de-a lungul drumului principal care duce la laborator și în afara intrării, după cum urmează:

Aproximativ 55 de protestatari, mulți dintre ei purtând steaguri sau însemne americane, s-au adunat pe State Route 4 în White Rock la ora 6 dimineața, pentru a atrage atenția navetiștilor din Los Alamos National Laboratory și a altora. Ei protestau împotriva politicii LANL care impune vaccinarea COVID-19 tuturor angajaților, sub amenințarea încetării activității sau plasarea în concediu fără plată a unui număr nedivulgat de angajați de către LANL, vinerea trecută.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Începând de vineri, oficialii LANL au declarat că 96% dintre angajați sunt complet vaccinați și restul de 1% au primit prima doză. Proteste suplimentare sunt planificate în alte locații.

Foarte important, se pare că majoritatea celor care se confruntă cu rezilierea nu sunt angajați obișnuiți sau noi, ci, în multe cazuri, oameni de știință și ingineri de fizică nucleară care au lucrat la una dintre cele mai sensibile și avansate laboratoare din domeniul militar al SUA în ultimii zeci de ani.

Associated Press a detaliat că „reclamanții includ oameni de știință, ingineri de fizică nucleară, manageri de proiect, tehnicieni din domeniul cercetării și alții care dețin autorizații de securitate de nivel foarte înalt în SUA, datorită muncii pe care o desfășoară”.

În plus, raportul a subliniat că vor fi „dificil de înlocuit” pe termen scurt.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Unii dintre angajații care sunt parte din proces au lucrat pentru laboratorul Los Alamos de zeci de ani, în timp ce alții sunt angajați mai noi care s-au mutat în New Mexico din alte state și țări. Treizeci și patru dintre aceștia sunt numiți în proces și 80 au ales să rămână anonimi, invocând temerile de represalii”, se arată în raportul menționat, conform EpochTimes-Romania.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...