ACTUALITATEVlad Voiculescu compară perioada dintre Paștele catolic și Paștele ortodox cu Al...

Vlad Voiculescu compară perioada dintre Paștele catolic și Paștele ortodox cu Al doilea Război Mondial și Revoluția din 1989

Perioada dintre Paștele Catolic și cel Ortodox va fi „proba unei generații”, o perioadă în care cu un comportament responsabil putem salva vieți, spune ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, dând de înțeles că aceasta este perioada critică în ceea ce privește pandemia.

El a comparat perioada următoare cu Al Doilea Război Mondial și evenimentele din decembrie 1989.

Vlad Voiculescu a spus, într-o conferință de presă, duminică, faptul că România intră într-o perioadă dificilă în privința pandemiei de Covid-19, care va reprezenta „proba unei generații”.

„Intrăm într-o perioadă – s-ar putea să vorbim chiar de perioada între Paștele Catolic și Paștele Ortodox – o perioadă care, probabil că va fi proba unei generații, cum – dacă vreți – bunicii noștri au fost și au dat proba generației lor în al Doilea Război Mondial, la fel cum o generație întreagă a fost impactată de ceea ce s-a întâmplat la Revoluție”, a spus Voiculescu.

El spune că doar dacă suntem solidari putem salva vieți.

„În perioada următoare vom vedea cât de solidari, cât de responsabili putem să fim. Dacă ne uităm la cifre, cu un comportament responsabil putem salva în perioada următoare mai mulți oameni decât au decedat la Revoluție. Cu un comportament responsabil putem depăși o pandemie care ne costă pe noi toți, nu doar pe cei care se îmbolnăvesc, ci și pe cei care trebuie să aștepte să primească tratamentul medical de care au nevoie și pe cei care trebuie să respecte restricții și pe toată lumea sunt costuri semnificative. Avem șansa să trecem peste această pandemie dacă punem cu toții umărul”, a mai spus Voiculescu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. De un an de zile mesaje peste mesqaje au fost: incă o lună, incă o lună, incă 2 luni, incă 3 luni. Hai incă un efort. Putem. Mai rezistăm. Solidaritate. Salvăm vieți. etc. Tactică de temporizare care a furat 1 an deja din viața unei generații. Dacă ii lăsăm o să facem aceeași tactică psihologică și peste 3 ani tot așa va fi. Dacă nu credeți că Voiculescu e fiu de securist afacerist, vedeți ce zice Andreea moldovan, psihopata aia care vrea ca poporul să isi schimbe stilul ăsta de a se plimba zilnic prin magazine. Că așa zice ea, Ana Pauker de Brașov. Cum au ajuns psihopații ăștia să ne conducă? Prin teroare, supunere prin frică in timp ce ei dau tunul cu marile contracte

  2. Incet,încet Vlăduț a ajuns cea mai detestată persoană din Romania,prin prostie, aroganță, minciună,tupeu de borfaș.băi băiatule du-te la Viena și termina-ti facultatea in următorii 11 ani poate reușești să iei o diplomă originală .pe noi lasă-ne că ne descurcăm și fără tine,am dovedi-o in istoria noastră că nu depindem de looseri și trădători ca tine.drum lung cale bătută,cin-te prinde să te ….. .succesuri.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...