joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEViktor Orban atacă frontal pedofilia, pe care o asociază cu propaganda LGBT...

Viktor Orban atacă frontal pedofilia, pe care o asociază cu propaganda LGBT și Bruxelles-ul: Destul e destul.Lăsați-ne copiii în pace!

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a promis în discursul despre starea națiunii că Guvernul său va lua măsuri și mai dure pentru a proteja copiii de „propaganda gender”, pe care a legat-o și de pedofilie, informează presa maghiară.

La finalul unui discurs în care a comentat situația dificilă creată de războiul din Ucraina pentru țara sa, Orban s-a referit la propaganda LGBT, pe care a numit-o, „cea mai mare amenințare pentru copiii noștri”.

El a dat de înțeles că Bruxelles-ul, respectiv conducerea UE, ar fi cumva legată de pedofilie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Hai s-o spunem cum este: pedofilia este ceva ce nu poate fi iertat. Copiii reprezintă ceva sacru pentru noi și răspunderea este a adulților ca să-i protejeze cu orice preț.

Nu suntem interesați că lumea a înnebunit, nu suntem interesați de capriciile dezgustătoare cu care se răsfață unii, nu suntem interesați în scuzele și explicațiile pe care Bruxelles-ul le oferă inexplicabilului. Propaganda gender nu este doar o aventură distractivă, nu este doar o trăncăneală în culorile curcubeului, ci este cea mai mare amenințare cu care se confruntă copiii noștri”, a spus Orban.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a încheiat emfatic: „Vrem ca să ne lăsați în pace copiii, pentru că destul este destul! Acest gen de lucru nu are ce căuta în Ungaria, în special în școlile noastre”.

Referința lui Orban la școală și propaganda LGBT poate fi legată de un scandal care a zguduit recent Ungaria, în care un profesor homosexual s-a lăudat că a întreținut relații sexuale cu un băiat de 15 ani.

Mai rău, el s-a lăudat că este efebofil, adică o persoană care este atrasă de adolescenți. De-atunci, videoul în care se lăuda cu relația cu băiatul a fost șters, dar cazul continuă să facă valuri.

Ulterior, bărbatul a fost concediat de școlii unde lucra, iar replica sa a fost că în videoul respectiv „doar glumea” despre o asemenea relație.

Ilona Zsuzsanna Tamás, șefa Centrului Școlar de care aparține școala unde lucra respectivul homosexual, a spus că nu are nimic cu orientarea sexuală a bărbatului, dar că mărturisirea privind relațiile cu un băiat de 15 ani este un semnal că nu are ce căuta în jurul copiilor, scrie Hungary Today.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate