ACTUALITATEViktor Orban anunță că Ungaria NU va părăsi Uniunea Europeană, indiferent de...

Viktor Orban anunță că Ungaria NU va părăsi Uniunea Europeană, indiferent de „fisurile care vor apărea”

Premierul maghiar Viktor Orban a spus că țara sa nu va părăsi Uniunea Europeană indiferent de situație, întrucât trebuie să-și păstreze accesul în continuare pe piața unică a blocului comunitar, informează Reuters, citat de stiripesurse.ro.

Dacă ne uităm la întregul an, primim mai mulți bani de la Bruxelles decât plătim. Dar dacă scădem suma pe care o repatriază în fiecare an companiile occidentale, balanța este negativă.

UE este importantă pentru noi pentru că îi furnizează Ungariei o piață. Trebuie să susținem UE și să rămânem în ea. Din acest motiv, indiferent de fisurile care vor apărea, noi ne vom afla printre puținii care vor rămâne în Uniune, dacă va lua sfârșit vreodată.”, a precizat prim-ministrul ungar.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Anul viitor în Ungaria se organizează alegeri parlamentare. Actualul premier anunță că creșterea economică va depăși 5,5%.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...